NDS 400 K Tárcsák flíz a Általános fém, Acél, Nemesacél, Műanyag, Szín, Lakk, kitt

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund/SiC
Anyagok
Általános fém
Acél
Nemesacél
Műanyag
Szín
Lakk
kitt
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Bútoripar
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek
Gépjárműipar
Járműkarbantartás
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

NDS 400 K - a finom szatén felület kialakításához

A Klingspor NDS 400 K a legmegfelelőbb eszköz, ha rozsdamentes acélfelületeken minden irányban, ultrafinom szaténozásra van szükség. A flíz tárcsa könnyű tisztítási munkákhoz és vékony oxidációs rétegek eltávolításához is kiváló választás

  • acél,
  • nemesacél,
  • műanyag,
  • festék,
  • lakk és
  • kitt

, valamint festett és műanyag felületek érdesítésére is használható. Az NDS 400 K tökéletes eredményt nyújt akkor is, ha a felületeket utólagos bevonatoláshoz vagy festéshez előkészíti.

Robusztus és tartós a műgyanta kötésnek köszönhetően

Az NDS 400 K (nagyon finom) korund vagy (ultrafinom) szilícium-karbid szemcsékkel kapható, amelyeket a műgyanta kötés rögzít a helyén Ez a műgyanta kötés különösen ellenálló a terhelésekkel és ütésekkel szemben. A hagyományos kötőanyagokkal összehasonlítva pedig jelentősen erősebb tapadóerőt biztosít. Ezek a tulajdonságok biztosítják, hogy a csiszolószemcsék lassabban kopnak, ami meghosszabbítja a csiszolókorong élettartamát.

Polírozás és érdesítés - az NDS 400 K-val

Az NDS 400 K-val a fémfelületek mindenféle polírozása és előkészítő munkája. Mivel a tárcsa tépőzáras, a tárcsa minden szabványos excenter csiszológéppel kombinálható. A flíz tárcsa otthoni barkácsolás és professzionális környezetben egyaránt használják minden olyan tisztítási és felület-előkészítési munkához, amely különösen kíméletes feldolgozást igényel - például a nemesacél szemcsézése vagy az autóipari alkatrészek meglévő festékének tisztítása vagy kefélése során.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.