NCW 600 S Szatináló hengerek a Nemesacél, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Nemesacél
Általános fém
Műanyag

NCW 600 S - nemesacél és általános fém szatináló henger

Agresszív és kíméletes egyszerre - ez a Klingspor NCW 600 S szatináló henger meghatározó jellemzője. A fémfelületek szaténos felületének kialakítására tervezett speciális szerszám ideális a - nemesacél , - fém és - műanyag megmunkálásához.

Ez a kiváló minőségű szatináló henger rendkívüli tartósságával tűnik ki. A szerszám egész élettartama alatt garantáltan magas kopási szintet és kivételesen finom finomszerkezetet ötvöz.

Kemény az acélhoz és kíméletes a felülethez

A szatén csiszolás egy olyan eljárás, amely még finomabb felületet eredményez, mint amit a hagyományos csiszolási eljárásokkal el lehet érni. Az eredmény egy matt fényű vagy matt felület, amely ultrafinom struktúrákat, úgynevezett szaténfényű vonalakat mutat. Ez az esztétikai hatás a bútorasztalos és belsőépítészeti alkalmazásokban mutatja meg igazán az előnyeit. Ezeken az alkalmazási területeken a szatináló henger a kivételes felületi finomítás és a hatékony anyageltávolítás kombinációjával tűnik ki. A különösen az nemesacél esetében kiemelkedő teljesítményt nyújtó szatináló henger más anyagokon, többek között műanyagokon is figyelemre méltóan hatékony, és rendkívül tetszetős felületet eredményez.

flíz és csiszolóvászon lapok kombinációjával

Az NCW 600 S flíz és csiszolóvászon lapok radiális elrendezésű kombinálásával készül, amelyek egy műgyanta maghoz vannak kötve. A termékhez használt csiszolószemcse korund. A szatináló henger egyedi kialakítása biztosítja, hogy a felhasználó mindig friss szemcsékkel dolgozhasson. Ezt a kiváló minőségű terméket hosszú élettartama, kivételes kopási tulajdonságai és az ezekből adódó kiemelkedő költséghatékonysága különbözteti meg.

Válassza ki a megfelelő sebességet a legjobb eredmény eléréséhez

Amikor az NCW 600 S-t a tökéletes, 19 m/s-os üzemi sebességgel használja, a keletkező centrifugális erő hatására a csiszolólapok felállnak. Nagyobb szerszámnyomás mellett is csak elhanyagolható mértékben hajlanak meg. A tökéletes eredmény elérése a palástcsiszoló gép sebessége és a szatináló henger átmérője közötti optimális aránytól függ. A rögzített sebesség mellett a megfelelő tárcsaméret választható, amelyet a Klingspor különböző átmérőkben gyárt. Változó sebességű gép esetén a sebesség a dob átmérőjéhez igazítható.

A minőség és a megbízhatóság garantálása érdekében a Klingspor az NCW 600 S szatináló hengert az oSa irányelvekben és természetesen az EN 13743 európai szabványban meghatározott szigorú követelményeknek megfelelően tervezte.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.