NCS 600 Csapos lamellás csiszoló a Nemesacél, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Nemesacél
Általános fém
Műanyag
Felhasználási területek
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

NCS 600 kombinált csapos flíz mop a finom csiszolati képért

Magas eltávolítási arány és a finom csiszolati kép jellemzi az NCS 600 lamellás csiszolómopot, mely ideális csiszolóanyag

  • nemesacél,
  • általános fém és
  • műanyag

  • vagyis minden kemény és érzékeny felülethez. Ennek a csiszolómopnak a kiemelkedő teljesítménye a kétféle csiszolóanyag kombinációjának köszönhető. A csiszolómopot flíz lapok és csiszolóvászon váltakozó elrendezése alkotja, ezért két különböző anyag előnyeit hasznosítja.

Műgyanta és korund szemcsék a hosszú élettartamért

A termék garantáltan hosszú élettartamát a csiszolóvászon szemcséinek és kötésének kombinációja biztosítja. Az NCS 600 kombinált csapos flíz mop korund szemcsékkel készült. A kround egy rendkívül kemény és szívós szintetikus szemcse. A szemcsék alakja kristályos és szabálytalan, mely nagy eltávolítási sebességet eredményez. A szemcse kivételes szilárdságát a kettős műgyantakötésnek köszönheti. Az első műgyanta réteg a korund szemcséket a hordozóhoz rögzíti. A második réteg befedi a szemcséket, így azok szilárdan beágyazódnak, és hozzájárulnak a csiszolóanyag hosszú élettartamához. A csiszolólapok közé helyezett flíz anyag egyenletes felületet biztosít.

NCS 600 csapos csiszolómop számtalan alkalmazáshoz

A kombinált csapos csiszolómop használható egyenes csiszológéppel vagy álló géphez csatlakoztatott flexibilis tengellyel, illetve fúrógépre szerelve. A Klingspor ezt a csapos csiszolómopot különböző szemcseméretekkel kínálja, lefedve a durva és a nagyon finom csiszolási alkalmazásokat. A Klingspor kínálatában ez a kombinált csapos flíz mop különböző méretekben is megvásárolható. Egyaránt használahtó kis és nagyméretű munkadarabok megmunkálásához. Az alkalmazott méret a csiszológép fordulatszámától függ. Minél nagyobb a fordulatszám, annál kisebb átmérőjű és szélességű csiszolószerszámot kell választaniuk! Az állítható fordulatszámú elektromos szerszámok esetében a beállítási lehetőségek keretein belül lehetséges a csiszolómop méretének kiválasztása.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.