NCD 200 Tisztítótárcsa a Nemesacél, Acél, Színesfémek, Szín, Lakk, kitt, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Tárcsa üvegszálszövet
Kivitel egyenes
Anyagok
Nemesacél
Acél
Színesfémek
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Fémépítés
Készülék- és konténergyártás

NCD 200 - tisztítókorong fémhez, festékhez, lakkhoz, töltőanyaghoz és műanyaghoz

A sarokcsiszolórailleszthető NCD 200 tisztítókorong ideális az elszíneződések eltávolításához és a felületek tisztításához. Speciális flíz tisztítótárcsa tisztítószövetből készült, szilícium-karbid (SiC) szemcsékkel. Nyitott szerkezetének köszönhetően nem tömődik el. A Klingspor a SiC szemcséket műgyantával köti a hordozóhoz, így érvényesülhetnek a szemcsék pozitív tulajdonságai. Az NCD 200 tisztítókorong kiváló választás a festék és rozsdaeltávolítására, a fémből készült, töltőanyaggal és lakkal kezelt felületek megmunkálására, a műanyagból, alumíniumból , nemesacélból készült felületeken végzett munkákhoz.

A korong különböző átmérőjű változatban kapható. Minél nagyobb a tisztítókrorng, annál kisebb a megengedett fordulatszám.

Szilícium-karbid flíz tisztítószövet

A tisztítókorong esetében alkalmazott szilícium-karbid szemcse kemény és erős anyag, kiváló hővezető képességgel. Ez nagy sebesség esetén is megakadályozza a felületek túlmelegedését. A flíz nyitott szerkezetének köszönhető a nagy csiszolási teljesítmény és a hosszú élettartam. A csiszolóanyag alapja egy üvegszál-erősítésű műanyagból készült stabil szövethátlap. Az anyag szilárdságának köszönhetően a termék optimális erőátvitelt biztosít a munkadarabra. Az egyik legfontosabb szempont a biztonság a felületek sarokcsiszolóval történő megmunkálásakor. Ezért a Klingspor termékek esetében a hátlap és a flíz csiszolószövet közötti kötés rendkívül erős. A korongok szakítószilárdsága messze meghaladja az oSa irányelvekben és az EN 13743 biztonsági szabványban meghatározott követelményeket.

NCD 200 tisztítókorong egyenes felülettel

Az NCD 200 tisztítókorong teljes felületén egyenletesen eloszló flíz vászon található. Az egyenes kialakításnak köszönhetően ideális nagy felületek megmunkálásához. A domború csiszolókorongok ezzel szemben élek, hegesztési varratok és a munkadarab kisebb területeinek csiszolására alkalmasak. Ezek a kisebb csiszolófelülettel dolgozó szerszámok nagyobb eltávolítási arányt biztosítanak a pontonkénti megmunkálás során.

Alternatív termékek

Új
Nagy teherbírású
QRC 200 HD
Quick Change tárcsák
Új
Kerámia szemcsék
NCD 200 HD
Tisztítótárcsa
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.