NBS 800 Csiszoló flíz szalagok a Nemesacél, Színesfémek

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Nemesacél
Színesfémek
Általános fém
Felhasználási területek
Csővezeték-építés
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

NBS 800 flíz szalag - a tökéletes megoldás nemesacél és színesfém csiszolásához

A Klingspor NBS 800 flíz szalag egy stabil, mégis hajlékony csiszolószalag, amelyet kifejezetten fémek megmunkálására terveztek. A nylonból készült, szöveterősítésű, flíz szálas anyag felel a kiváló szakítószilárdságért és a kiváló élstabilitásért, pl. felületkezelés során. Az NBS 800 flíz szalag többek között csöveken, rudakon és felületeken történő, kihívást jelentő alkalmazásokhoz használják. Az NBS 800 flíz szalag tökéletesen alkalmas - scm szalagokhoz, - acélhoz, - színesfémekhez és - műanyaghoz.

A szükséges alátétanyaggal, kötéssel és szemcsézettséggel, hogy még a legnagyobb terhelés alatt is kitűnjön

A Klingspor NBS 800 flíz szalag teljesen szintetikus gyantával rendelkezik, amely a korund csiszolóanyagot a nejlon flíz anyaghoz köti. Az NBS 800 flíz szalag legfontosabb előnyei közé tartozik a páratlan tartósság és élstabilitás, valamint a vízállóság. Ezek a tulajdonságok különösen jó választássá teszik a kültéri munkákhoz, építkezéseken és nedves környezetben végzett munkákhoz. A Klingspor a NBS 800 flíz szalag hosszú és rövid szalagos változatban kínálja.

NBS 800 flíz vászon - ipari felhasználásra specializálva

A nemesacél feldolgozás és a fémfeldolgozó ipar egyaránt olyan csiszolóanyagokat igényel, amelyek kiváló élettartamot képesek biztosítani. A nagy igénybevételre tervezett NBS 800 flíz szalag a készülék- és tartálygyártásban, a repülőgépiparban, valamint a csőgyártásban, a korlátépítésben és az alumíniumfeldolgozó iparban is kiválóan teljesít.

A NBS 800 flíz szalagot elsősorban egyenletes csiszolatikép kialakítására, enyhe sorjázásra és az elszineződés eltávolítására használják.

Az NBS 800 nyílt szálszerkezete megakadályozza, hogy a csiszolószalagot túl gyorsan eltömítsék a forgácsok és a hulladékok.

NBS 800 flíz szalag - szemcse, bevonat és méretek

A NBS 800 flíz szalag durva, közepes és nagyon finom minőségben kapható. A termék szélességét és hosszát illetően a felhasználók az összes elterjedt ipari szabvány közül választhatnak.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.