MFW 600 Nagyteljesítményű flíz- korong a Acél, Nemesacél, Színesfémek

hornyok + sarkok
Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Anyagok
Acél
Nemesacél
Színesfémek
Felhasználási területek
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

MFW 600 - keménypréselésű kompakt flízkorong acélhoz, nemesacélhoz és színesfémekhez

Az MFW 600 keménypréselésű kompakt flízkorongot az acél, nemesacél és színesfém megmunkálására tervezték.

Egyenletes teljesítmény, bizonyított biztonsággal

Ez egy speciális termék nemesacél hegesztési varratainak finiseléséhez. A négy különböző szemcsenagyságban kapható korong a durva csiszolástól a végső fényesítésig** a teljes alkalmazási tartományt lefedi. A szilíciumkarbid csiszolószemcséket műgyantával rögzítik a poliamid flízréteghez.

Az MFW 600 alkalmazási területei

Ezt a keménypréselésű kompakt flízkorongot sarokvarrat csizsolóra tervezték. A termék a legjobb munkateljesítményt a közepes fordulatszám-tartományban, azaz 5.000-7.500 fordulat/perc fordulatszámon használva adja. Kifejezetten nemesacél megmunkálása során, pl. tartály- vagy konténerépítés esetében, a hegesztési varratok finiselésére, valamint a kisebb felületi hibák eltávolítására szolgál. A matt vagy szatén felület létrehozásához is gyakran használják.

Nagyon jó csiszolási eredmények nemesacél megmunkálásához

§A tényleges csiszolási munkát mindig a csiszolószemcsék végzik. A munkához legjobban illeszkedő szemcse kiválasztása ezért kulcsfontosságú. A szemcsék kiválasztásakor a felhasználóknak meg kell találniuk a megfelelő egyensúlyt a keménység és a szívósság között. Mivel a Klingspor kizárólag szintetikusan előállított csiszolószemcséket használ, az ügyfelek egyenletes minőségre számíthatnak. Az MFW 600-as keménypréselésű kompakt csiszolókoronghoz a Klingspor szilíciumkarbid (SiC) csiszolószemcsét választott. A szilícium-karbid rendkívül kemény, de kevésbé szívós. A szilícium-karbid kristályok éles élűek és törékenyek.
A csiszolószemcsék nyílt szórási módja megakadályozza, hogy a korongok eltömődjenek porral. Kiváló rugalmassága lehetővé teszi, hogy a korong tökéletesen illeszkedjen a megmunkálandó munkadarab felületéhez. Az eredmény kivételes csiszolási teljesítmény, és kiváló csiszolati kép.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.