FS 966 ACT Fíbertárcsák a Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta kerámia korund
Szórásmód zárt
Anyagok
Nemesacél
Felhasználási területek
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

Klingspor FS 966 ACT - rendkívül agresszív fíbertárcsa nemesacél megmunkálásához

A Klingspor FS 966 ACT fíbertárcsája a legnagyobb kihívást jelentő munkálatokkal is megbirkózik. nemesacél csiszolásához tervezték, elsősorban

  • magas csiszolási teljesítményével,
  • hosszú élettartamával
  • és mikrokristályos

szerkezetének köszönhetően önéleződő hatásával tűnik ki. Emellett multikötéssel rendelkezik, amely megakadályozza az elszíneződés kialakulását. Ezek a fíbertárcsák többféle méretben és szemcsével kaphatók.

Agresszív és tartós: önéleződő kerámia-korund szemcsével

Az FS 966 ACT fíbertárcsa hosszú időn keresztül kifogástalan eredményeket produkál, mivel a teljes élettartama alatt megőrzi agresszív csiszolási teljesítményét. A kivételes anyageltávolítást a kerámia korund szemcse garantálja, amely éles élű és hegyes csiszolószemcsékkel rendelkezik, kemény és rendkívül szívós. Ami még jobb, hogy a mikrokristályos szerkezetének köszönhetően önéleződik. A lecsiszolódás után a szemcsék legfelső csúcsa letörik, helyet adva egy új, éles szélű csúcsnak. Ez az önéleződő hatás felelős a fíbertárcsa hosszú élettartamáért. Az FS 966 ACT fíbertárcsa csiszolószemcséi szinte a tárcsa teljes felületét borítják. Ez a zárt bevonat tovább növeli az élettartamot, és biztosítja, hogy a tárcsa nemesacél csiszolásakor minden alkalommal hibátlan eredményt produkáljon. A tárcsa másik figyelemre méltó tulajdonsága a kivételes szemcsetapadás, amelyet a műgyantából készült fedőréteg biztosít. A természetes kötőanyagokkal ellentétben ez a bevonat fokozott szemcsetapadást biztosít, és kiváló szilárdságával is kitűnik.

A multikötésnek köszönhetően nincs elszíneződés

A zöld multikötőanyag biztosítja, hogy az FS 966 ACT fíbertárcsa mindig hűvös csiszolási teljesítményt nyújtson. Ez a fajta kötés a csiszolóanyag kiegészítő bevonattal való ellátásával érhető el. Ez a bevonat csökkenti a hőmérsékletet a szemcséknél, és megakadályozza, hogy a forgács a csiszolószemcsékhez tapadjon. Ez megakadályozza a hő okozta elszíneződés kialakulását, amikor a tárcsát nemesacél csiszolásához használják.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.