FS 964 ACT Fíbertárcsák a Acél, Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta kerámia korund
Szórásmód zárt
Anyagok
Acél
Nemesacél
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Csővezeték-építés
Készülék- és konténergyártás

FS 964 ACT fíbertárcsa acélhoz és nemesacélhoz

  • önéleződő hatás
  • Mikrokristályos szemcsék
  • Fejlett bevonat-technológia
  • vöröses barna hátlap nagy szemcsemegtapadással
  • Magas agresszivitás a teljes élettartam alatt
  • Prémium fíbertárcsa hosszabb élettartammal
  • Kerámia korund

A rendelkezésre álló szemcseméretek széles választéka miatt az FS 964 ACT fíbertárcsa egyaránt alkalmas acél durva- és finiscsiszolásához. A mikrokristályos szemcsék lehetővé teszik, hogy a korong a csiszolási folyamat során önmagát élesítse. Ez a hatás biztosítja, hogy a korong a munkadarab csiszolása közben a legkisebb mértékben sem veszít agresszivitásából. Az ACT, vagyis az Advanced Coating Technology az a tulajdonság, amely ezt a fíbertárcsát prémium termékként különbözteti meg, mivel a vöröses barna bevonat rendkívül magas szemcsemegtapadást biztosít a kerámia korund szemcséknek a vulkanizált szálas alapanyagon.

A Klingspor a fíbertárcsát minden szokásos átmérőben és sokféle szemcseméretben, valamint csillag alakú lyukkal vagy szabványos kerek lyukkal is forgalmazza. A gumitányér az alkalmazott szemcseméretnek megfelelően kapható nagy igénybevételű csiszoláshoz vagy finiscsiszolási alkalmazásokhoz. A Klingspor rendkívül fejlett lézertechnológiát használ az összes fíbertárcsa vágásához. Ezért a Klingspor könnyedén teljesíteni tudja a vevő különleges, a raktárkészleten túlmutató kéréseit, mint például a rozettás vagy több sarok alakú formák. Egyedi méretek is lehetségesek. A Klingspor saját mérnökökkel és technikusokkal rendelkezik, akik átfogó tanácsadást és támogatást nyújtanak, és válaszolnak a fíbertárcsákkal kapcsolatos minden kérdésre. A Klingspor világszerte kínálja kiterjedt tanácsadói szolgáltatását.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.