FS 764 ACT Fíbertárcsák a Acél, Nemesacél, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Anyagok
Acél
Nemesacél
Általános fém
Műanyag
Színesfémek
Fa
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Fémépítés
Gépjárműipar
Lakatosság

FS 764 ACT - fíbertárcsa acél és nemesacél magas leválasztási teljesítménnyel

A Klingspor FS 764 ACT egy fíbertárcsa, amelyet kifejezetten acél és nemesacél megmunkálására terveztek. Ez a fíbertárcsa nagy leválasztási sebességű csiszolási műveleteket tesz lehetővé. Az alkalmazott csiszolóanyag korund. A Klingspor speciális ACT-receptúrájából kialakított kötés nagy szemcsemegtapadást biztosít, ami - a vulkanizált hátlappal kombinálva - kiemelkedő tartósságú csiszolóanyagot eredményez. Az előnyök a következők:

  • Rendkívüli élettartam
  • Minimális eltömődés
  • Magas leválasztási arányú munka
  • Egységes csiszolati kép

Durva és agresszív csiszolás a FS 764 ACT fíbertárcsával

§A hordozó, a kötés és a szemcsék robusztus kombinációja agresszív csiszolási teljesítményt eredményez fémcsiszoláskor vagy fém alkatrészek rozsdamentesítésénél, valamint durva csiszoláskor, hegesztési varratok simításakor és csiszolásakor. A szerszámnak a 80 méter/másodperc maximálisan megengedett sebesség túllépésétől való megóvása érdekében az adott tárcsa / alátétlapát átmérőre vonatkozó maximális sebességet be kell tartani:

  • 13.300 fordulat/perc 115 mm átmérőnél
  • 12.200 fordulat/perc 125 mm átmérőnél
  • 8.500 fordulat/perc 180 mm átmérőnél

Az FS 764 ACT fíbertárcsa használata

A fíbertárcsa FS 764 ACT a durvától a finomig terjedő szemcseméretekben kapható. Ennek köszönhetően az FS 764 ACT fíbertárcsa elsősorban olyan felhasználási esetekre alkalmas, amelyek nagy leválasztási sebességet és agresszív csiszolási teljesítményt igényelnek.

Az elérni kívánt csiszolati kép nagymértékben függ az alkalmazott gumitányértól

A Klingspor portfóliójában két különböző gumitányér található a fíbertárcsákhoz: az ST 358 közepes és sima, valamint az ST 358 A kemény és bordázott gumitányér. A csiszolati mintázatot nem kis részben a gumitányér kiválasztása határozza meg. A közepes gumitányért egyenletes csiszolati mintázat létrehozásához ajánljuk, pl. éles élek lekerekítéséhez vagy finomabb felületképzéshez fémfelületeken. Ezzel szemben a kemény és bordázott gumitányért durva és agresszív csiszoláshoz használják, mint amilyenre például élek lekerekítésénél vagy durva sorjázási munkáknál van szükség.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.