CS 565 Fíbertárcsák a Nemesacél, Acél, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta zirkonkorund
Szórásmód zárt
Anyagok
Nemesacél
Acél
Általános fém
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Fémépítés
Nemesacél-feldolgozóipar

Ideális durva csiszolási feladatokhoz - a Klingspor CS 565 fíbertárcsák

A Klingspor fíbertárcsák CS 565 gyors és hatékony munkát tesznek lehetővé - különösen durva csiszolási feladatoknál. A nagyfokú agresszivitás és a kiváló ár/teljesítmény arány jellemzi ezeket a korongokat, amelyek különösen jó választásnak bizonyulnak - acél, - fém és nemesacél és - egyéb fémek megmunkálásához.

A CS 565 különféle szemcsékkel, furattípusokkal és különböző átmérőkkel kapható.

Agresszív és önéleződődő: a cirkónium-dioxidból készült csiszolószemcsék

A Klingspor fíbertárcsák CS 565 csiszolókorongjai cirkónium-dioxidból készült csiszolószemcsékkel rendelkeznek. Ez a szemcse rendkívül szívós és kemény, és egyenletes kristályszerkezettel rendelkezik. Mivel önéleződődőek, a korongok hosszú időn keresztül tökéletes csiszolási eredményt biztosítanak. A Klingspor által használt csiszolószemcsék minden típusa szintetikusan készül. Ez a gyártási folyamat biztosítja, hogy a termékek megőrzik tulajdonságaikat és élettartamuk során egyenletesen kiváló minőséget nyújtanak. A kék csiszolóanyag zárt bevonata magas leválasztási sebességet biztosít, mivel a CS 565 fíbertárcsák szinte teljes felületét csiszolószemcsékkel borítja. Ami még jobb, a nagy bevonatsűrűség hosszú élettartamot is garantál. A bevonat az önéleződődő cirkónium-dioxid timföldszemcsékkel kombinálva lehetővé teszi, hogy a felhasználó minimális anyagfelhasználás mellett és így rendkívül alacsony költséggel megmunkálhassa az acélt, fémet és rozsdamentes acélt.

A fedőréteg: szilárd műgyanta nagy tapadóerővel

Az összes többi Klingspor márkanév alatt gyártott csiszolóanyaghoz hasonlóan a CS 565 fíbertárcsák is műgyanta fedőréteggel vannak ellátva. Nagy tapadóereje zárt kötést hoz létre a hátlap és a csiszolószemcsék között. A szilárd műgyantából készült fedőréteg a csiszolószemcséket a csiszolás során keletkező oldalirányú erők hatására is megtámasztja. A Klingspor lézertechnológiát és termékkísérő súlyméréseket alkalmaz a fedőréteg egyenletességének ellenőrzésére. A fedőrétegbe fektetett ilyen szintű elkötelezettség csak egy újabb bizonyíték a Klingspor minden egyes termékének kiváló minőségére.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.