CS 561 gyüjtőcsomag Fíbertárcsa a Acél, Színesfémek, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Anyagok
Acél
Színesfémek
Általános fém
Műanyag
Nemesacél
Fa

Fíbertárcsa professzionális fémmegmunkáláshoz

A Klingspor CS 561 fíbertárcsa univerzális használatra alkalmas fémeken és fán. Hatékony anyageltávolításra használható - acél, - NF fém, - fém, - műanyag, - rozsdamentes acél és - fa felületeken.

A lehetséges alkalmazások bőségét még tovább bővíti a rendelkezésre álló átmérők és lyukasztás széles választéka. Ezek a kimerítő lehetőségek teszik ezt a fíbertárcsát a különböző gyártók által gyártott kézi sarokcsiszolók optimális tartozékává.

Kemény szemcsék és biztos kötés a nagy leválasztási sebességért

A fíbertárcsa alapanyaga vulkanizált szálból készül. A vulkanizált szál egy hagyományos, cellulóz alapú, vulkanizálással előállított kompozit anyag - a végeredmény a természetes forrásból származó papírból szintetizált műanyag. Mivel fenntartható nyersanyagból állítják elő, a klasszikus vulkanizált szál újra keresett, és a Klingspor eleget tesz ennek az igénynek. A termékhez használt csiszolószemcse kemény és szívós korund. A vulkanizált fíbertárcsát műgyantával vonják be. A csiszolószemcsék zárt bevonattal szilárdan és biztonságosan beágyazódnak. A korund egy szintetikus csiszolóanyag, amelyet rendkívüli szívóssága és keménysége különböztet meg a klasszikus természetes csiszolószemcséktől. Szintetikus gyártási folyamata garantálja, hogy tulajdonságai soha nem változnak. A korund szabálytalan kristályszerkezettel rendelkezik, amely ennek a tömbszerű szemcsének még makro kopási tulajdonságokat is kölcsönöz. Ugyanakkor az anyag hosszú élettartamot biztosít magas leválasztási arány mellett.

Jól csomagolt fíbertárcsa a kereskedelem és ipar számára

A CS 561 fíbertárcsa másik határozott előnye a csomagolásában rejlik. A Kiskereskedelmi csomagolásban értékesített szerszámtartozék ideálisan alkalmas a kiskereskedelmi üzletekben való kiállításra. Mivel csomagolásuk jól látható és jól védett marad, ezek a csiszolókorongok a kereskedelmi és ipari vállalkozásoknál egyaránt kiválóan tárolhatók. A csomagolás a szerszámosládában tárolva segít csökkenteni a munkaterületre történő szállítás közbeni sérüléseket is.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.