CS 561 Fíbertárcsák a Acél, Színesfémek, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Anyagok
Acél
Színesfémek
Általános fém
Műanyag
Nemesacél
Fa

CS 561 fíbertárcsa - acél és színesfém csiszolásához

CS 561 fíbertárcsák acél és színesfém fém csiszolásához kivételesen nagy leválasztási teljesítményt biztosítanak. A szintetikus gyanta kötésnek köszönhetően ez a termék különösen robusztus, tartós és hosszú élettartamú. CS 561 Fíbertárcsák rugalmas, mégis rendkívül erős. Az iparágban elterjedt összes átmérőben kapható CS 561 a Klingspor termékpalettáján szereplő fíbertárcsák legnagyobb választékát kínálja. A szemcseméretek széles választéka a CS 561-et rendkívül sokoldalú csiszolóanyaggá teszi:

  • Fém,
  • NE fém,
  • Műanyag és
  • Fa.

A CS 561 fíbertárcsa szerkezete

Ez a fíbertárcsa egy hátlapból áll, amely egy többrétegű fíber kompozit anyagból készült, amely zártan bevont korund szemcsékkel van ellátva. A szemcséket egy szintetikus gyantán alapuló ragasztóanyaggal ragasztják a hordozóhoz.

A CS 561 fíbertárcsa használata

A CS 561 fíbertárcsákat sarokcsiszolókon történő használatra tervezték. A szemcseméretek széles választékának köszönhetően a CS 561 fíbertárcsa a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz alkalmas. A közepes és finom szemcseméretek nagy leválasztási sebességet tesznek lehetővé acélon és színesfémeken. A durvább szemcseméretek még fán vagy műanyagon is lehetővé teszik a CS 561 használatát. Robusztus felépítése lehetővé teszi a rendkívül nagy sebességű munkavégzést.

A felületkezelés a hordozóbetéttől függően változik

A hordozóbetét helyes megválasztása a kívánt felületkezelés eléréséhez elengedhetetlen. Az ügyfelek két általános gumitányér-típus közül választhatnak:

  • ST 358 közepes és sima gumitányér
  • ST 358 A kemény és bordázott gumitányér

A közepes gumitányér ideális az egyenletes felületképzéshez, a közepes gumitányér rugalmasan alkalmazkodik a munkadarab kontúrjához. Egyedülállóan alkalmas finomabb csiszoláshoz, valamint kontúrcsiszoláshoz és élek lekerekítéséhez. A kemény gumitányérra szerelt CS 561 a választás olyan munkákhoz, amelyeknél durva csiszolásra van szükség nagy leválasztási sebességgel. A kemény gumitányér kivételesen finom választást jelent az élek lecsiszolásához és lekerekítéséhez.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.