SFM 656 Elasztikus csiszolóanyagok a Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műanyag
Szemcsefajta SiC
Anyagok
Nemesacél
Felhasználási területek
Készülék- és konténergyártás

SFM 656 Schleiffix pikkelyező test rozsdamentes acélhoz

A Klingspor SFM 656 Schleiffix pikkelyező testegy elasztikus csiszolóanyag, amelyet kifejezetten fémek, pl. nemesacél megmunkálására terveztek. A csiszolóanyag meghatározó jellemzője a fényes csiszolati kép. Rugalmas szerkezete hozzájárul a kíméletes csiszoláshoz. A csiszolóanyag a teljes elkopásáig használható, és két változatban kapható:

  • oldalról bemart lapított csappal sima szárral
  • kerek szárral

az egyszerűbb és biztosabb befogás érdekében. Ez a változat a standard modell és raktárkészletről kapható. A másik változat végig hengeres csappal rendelkezik. Ez a változat speciális alkalmazásokhoz tervezett, megrendelésre készülő termék.

Rengeteg előny a felületkezeléshez

A SFM 656 elasztikus csiszoló tökéletesen megfelel az alkalmazások széles körének. Alkalmas mind utómunkálatokhoz, mind tisztításhoz, de különféle anyagok végső megmunkálásához is használható. Alkalmazásai közé tartozik a repülőgépiparban vagy a sebészeti műszerek gyártásában való felhasználás. A Klingspor különböző kötési keménységekre és szemcseméretekre támaszkodik a termék agresszivitásának a kívánt alkalmazáshoz való igazításához. A termékhez használt kötőanyag szintetikus anyag, míg a szemcsék szilíciumkarbidból állnak. Az eredmény egy rugalmas csiszolóanyag a lemezanyagok pikkelyező megmunkálásához, olyan gépeken, amelyeken a pikkelyező testek egy gerendára vannak rögzítve, amely lépegetve mozog és körkörös felületi mintázatot hoz létre.

Rendkívül finom felületi felületkezelés

Az itt bemutatott termék kiváló választás a különösen finom felületkezelés létrehozásához. A megmunkált felületek sokkal finomabb felületet mutatnak, mint amit a hagyományos csiszolóanyagokkal el lehet érni. Ezt a tökéletes felületkezelést az elasztikusan alátámasztott és engedő csiszolószemcsék alkalmazása teszi lehetővé. Ez a szemcse alacsony érdességi értékeket tesz lehetővé, minimálisra csökkentve a munkadarab geometriai változásait. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy ez a termék megfeleljen a fényes csiszolati kép előállítására alkalmas modern csiszolóanyaggal szemben támasztott legmagasabb követelményeknek.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.