SFK 655 Set Elasztikus csiszolóanyagok a Szín, Lakk, Üveg, Kő, Fa, Műanyag, Bőr, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műanyag
Szemcsefajta SiC
Anyagok
Szín
Lakk
Üveg
Fa
Műanyag
Bőr
Általános fém

A Klingspor SFK 655 kézi hasáb készlet: univerzális használatra

Az SFK 655 kézi hasáb készlet a különböző szemcseméretű kézi csiszolótömbök praktikus választékát tartalmazza. Ezekkel az anyagok széles skálája pontosan és hatékonyan megmunkálható:
- festék és lakk, - üveg, - kő, - fa, - műanyag, - bőr és - fém.

Az ideális segédeszköz kézi csiszoláshoz vegyes kiszerelésben: A készlet összesen 18 univerzális csiszolótömböt tartalmaz egy nagy készletben, így számos alkalmazáshoz megtalálható benne a megfelelő szemcseméret. A kézreálló Sandflex univerzálisan felhasználható, és kiválóan alkalmas professzionális és otthoni használatra is: autójavításhoz, sárgaréz, bronz és más fémfelületek polírozásához éppúgy hasznosnak bizonyul, mint a velúrcipők vagy ruhák, sílécek élei, rozsdamentes acél mosdók tisztításához és előkészítéséhez, valamint westernnyergek és kantárok alkatrészeinek karbantartásához is alkalmazható.

Vízálló és rugalmas - a kiváló végeredmény érdekében

A műanyag hasábhoz használt szilícium-karbid (SiC) szemcséket rugalmas kötés tartja a helyén. Ez túl erős vagy szabálytalan nyomás esetén úgy működik, mint egy csillapító. Az eredmény egy nagyon egyenletes és finom csiszolási mintázat. Ami még jobb, hogy az ehhez a termékhez használt prémium minőségű anyagok vízállóak és számos vegyi anyaggal szemben ellenállóak. A tisztítóhatás szappan, paraffinviasz vagy polírozópaszta hozzáadásával fokozható.

Tisztítás és finiselés kézi csiszolással

Az SFK 655 kézi csiszolóhasáb készlet az SFK sorozatban található összes standard csiszolótömböt tartalmazza. A finom szemcsék csodálatosan egyenletes felületet eredményeznek anélkül, hogy csúnya karcolásokat hagynának maguk után. A durva szemcseméret felveszi a harcot az oxidációval és megbízhatóan távolítja el a makacs szennyeződéseket. Az SFK 655 kézi hasáb készlet tartalmazza az előkészítéséhez, valamint a befejező és tisztító csiszoláshoz szükséges összes változatot. Méretének köszönhezően a Sandflex kézre áll. A csiszolópapírral ellentétben a csiszolóhasábot ritkábban kell cserélni. Ez megkönnyíti és felgyorsítja a munkát. A Klingspor SFK 655 sorozatú kézi csiszolóhasábjai a teljes elkopásig használhatók, és végig kiváló eredményt produkálnak.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.