SFK 655 Elasztikus csiszolóanyagok a Szín, Lakk, Üveg, Kő, Fa, Műanyag, Bőr, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műanyag
Szemcsefajta SiC
Anyagok
Szín
Lakk
Üveg
Fa
Műanyag
Bőr
Általános fém

SFK 655 Set - kézi hasáb a tökéletes finiseléshez

Az SFK 655 kézi hasáb egy készletben kapható, amely 18 kézi hasábot tartalmaz, három különböző szemcsemérettel. Szinte bárhol használható - otthon, autó- és motorkerékpár-ápoláshoz vagy a műhelyben. A szakemberek és a barkácsolók tisztítási és finiselő alkalmazásokhoz támaszkodnak rá. A terméket kézi csiszolásra tervezték. Alkalmas a következő munkák elvégzésére:

  • festék,
  • üveg,
  • kő,
  • fa,
  • műanyag,
  • bőr és
  • fém.

Miért válassza az SFK 655 kézi hasábot?

Egyik fő előnye ennek a csiszolóhasábnak minden bizonnyal abban rejlik, hogy univerzális felhasználásra alkalmas. Mindig a munkához megfelelő csiszolóanyagot kínálja - anyagtól függetlenül. A műanyagba kötött szilíciumkarbid szemcsék lényegesen finomabb felületi struktúrát eredményeznek, mint a más típusú kötésen alapuló csiszolóanyagok. Ezért ezt a csiszolóhasábot sokan tisztításhoz és finiseléshez részesítik előnyben. Az otthoni használatra példa a vasalók aljának tisztítása vagy a rozsdamentes acél mosogatók tisztítása. Használják továbbá a járművek kisebb foltjainak rozsdaeltávolítására. A kézi hasáb akkor a leghatékonyabb, ha olyan tisztítószerekkel, mint a víz vagy a szappan / olyan adalékanyagokkal, mint a petróleum vagy paszták kombinációban használják.

Miért nevezik a kézi csiszolóhasábot rugalmas csiszolóanyagnak?

A kézi csiszolóhasáb csiszolószemcséje szilíciumkarbid, amely műanyaggal van összekötve. Az eredmény egy olyan szerkezet, amely a kerámia- vagy műgyanta kötésekhez képest rugalmasabb. Ez a rugalmasság minimálisra csökkenti az érdességet, és biztosítja, hogy a munkadarab geometriája szinte egyáltalán nem változik. A csiszolati képet - a csiszolószemcsék mellett - döntően befolyásoló másik tényező a kötés. A felhasznált szilíciumkarbid rendkívül kemény, de nem különösebben szívós. Kristályos szerkezete miatt a szemcse éles peremű, de törékeny. A törésre érzékeny anyag a szemcsék mikrokopását okozza. A tisztításhoz és finiseléshez használt kézi csiszolóhasáb ezért a teljes elhasználódásig használható marad. Mivel szintetikusan készül, a szemcsék garantáltan egyenletes minőséget és meghatározott tulajdonságokat biztosítanak.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.