RFR 654 Elasztikus csiszolóanyagok a Nemesacél, Acél, Színesfémek, Alumínium, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műanyag
Szemcsefajta korund/SiC
Anyagok
Nemesacél
Acél
Színesfémek
Alumínium
Műanyag
Üveg

Sokoldalúan alkalmazható - a Klingspor RFR 654 R-flex korong

A Klingspor RFR 654 R-flex korong rendkívül sokoldalúan alkalmazható. Különböző anyagok megmunkálásához használható: - nemesacél, - acél, - színesfém, - alumínium, - műanyag és - üveg.

Mattítás, sorjátlanítás és finomcsiszolás egyetlen szerszámmal? Nem probléma - az R-flex korong tökéletesen alkalmazkodik minden egyes munkafázishoz. Rugalmassága és univerzális használatra való alkalmassága lehetővé teszi, hogy alacsony fordulatszámú állványos csiszológéppel párosítva kiváló munkát végezzen.

Az egyenletes anyagleválasztásért: változó szemcseméret és rugalmas kötés

A nemesacél, fém vagy műanyag csiszolása során az RFR 654 R-flex csiszolókorong csiszolószemcséi a munkadarabhoz alkalmazkodnak. A szintetikus kötőanyagokat rugalmas szerkezet tartja össze, mely lehetővé teszi, hogy a csiszolókorong tökéletesen alkalmazkodjon még a szabálytalan kontúrokkal rendelkező munkadarabokhoz is. A csiszolófelület és a munkadarab közötti egyenletes nyomáseloszlás egyenletes csiszolást biztosít. Az elasztikus kötésben lévő csiszolószemcsék kopása állandó, ezért a Klingspor RFR 654 R-flex csiszolókorong sokoldalúan alkalmazható. Különböző kötési keménységben és szemcseméretben kapható. A szemcseösszetétel változtatásával az RFR 654 csiszolókorong rendkívül sokoldalúan felhasználható és pontosan a megmunkálandó anyaghoz és a munka speciális követelményeihez igazítható.

Kiváló élettartam és alakstabilitás az elejétől a végéig

Az RFR 654 R-flex csiszolókorong hosszú élettartamú és robosztus. Az ipari környezetben alkalmazott automatizálási folyamatok támogatása érdekében a Klingspor elsődleges fontosságot tulajdonít a minőségnek és a tartósságnak. A minőségnek köszönhetően minimális a karbantartás és szerszámcsere miatti szükséges állásidő. Az RFR 654 R-flex korong a szerszám teljes kopásáig használható. A gondosan tesztelt és továbbfejlesztett anyagok a csiszolási folyamatok során keletkező természetes hőhatásnak a teljes elhasználódásig könnyedén ellenállnak.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.