RFM 652 Elasztikus csiszolóanyagok a Alumínium, Színesfémek

Tulajdonságok
Kötés műanyag
Szemcsefajta SiC
Anyagok
Alumínium
Színesfémek

A selymesen matt csiszolati képért - RFM 652 R-Flex pikkelyező test

Az RFM 652 R-Flex pikkelyező test selymesen matt csiszolati képet hoz létre a

  • színesfémeken és §- alumíniumon.

A termék nemesacél pikkelyezésére használható mozgó gerendán pikkelyező géppel. A termék kétféle kivitelben kapható: egy oldalról bemart lapított csappal és végig hengeres csappal. Mindkét változatot professzionális felhasználásra műhelyekben vagy színesfémeket és alumíniumot feldolgozó ipari vállalkozásoknál történő egyedi használatra tervezték.

Hőmérséklet-ellenálló és alkalmazkodó - rugalmas anyagba ágyazott szilíciumkarbid

Az RFM 652 R-Flex pikkelyező test csiszolószemcsék tiszta szilíciumkarbidból állnak: Amellett, hogy rendkívül szívós, ez az anyag jó hőmérséklet-ellenállóságot és kivételes hővezető képességet biztosít. Eközben a rugalmas kötés tökéletesen igazítja az R-Flex profilt a munkadarab kontúrjához. Ez a tulajdonság adja a pikkelyező univerzális kopási tulajdonságait - lehetővé téve, hogy a teljes elhasználódásig megtartsa alakját. Ennek a csiszolóanyagnak az élettartama a gondos anyagválasztásnak köszönhetően kiváló. Ez a hosszú élettartam csökkenti a Klingspor RFM 652 R-Flex pikkelyező test cseréjének gyakoriságát. Ha a termékeket lemezanyagok körkörös megmunkálására használják mozgó gerendán pikkelyező géppel, azaz olyan gépeken, amelyeken a pikkelyezőpontok egy gerendára vannak rögzítve, egyenletes körkörös felületi mintázatot eredményeznek. Ezt a fajta felületfinomítást a konyhai rozsdamentes acéllemezek gyártása területén alkalmazzák.

Minden ágazathoz a megfelelő modell

Az RFM 652R-Flex pikkelyező test többféle méretben kapható. A különböző típusok mind átmérőben, mind szemcseméretben és kötésben különböznek. A lágy minőségű polimer lehetővé teszi, hogy az elasztikusan alátámasztott csiszolószemcsék nyomás hatására könnyebben engedjenek. A finom szemcsék használata minimális érdességet eredményez, miközben a megmunkált felület szerkezetét szinte teljesen megőrzi. Minél nagyobb a szemcse és minél keményebb a kötőanyag, annál nagyobb intenzitással távolítja el a szilíciumkarbid az állományt a felületről. Ez lágyabb struktúrákat, átmeneteket és éleket eredményez.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.