Drótkefék

Munkafázis
Anyag
Gép
Felhasználási területek
Termékcsoport
Kefék
Átmérő/mm
Szélesség/mm
Hosszúság/mm
Szárátmérő/mm
Furat/mm
Hasznos hossz
Huzal hossza
Huzal erőssége
Rögzítés
Fonatok száma
Huzal anyaga
Sorok száma

Használja a Klingspor drótkeféket sorjátlanításra, tisztításra és strukturálásra.

A Klingspor drótkeféket az acél- és rozsdamentes acél megmunkálási feladatainak széles skálájához használják. A drótkefék egyik legfontosabb előnye más csiszolóanyagokkal szemben az, hogy a kefe csak a munkadarab felületén dolgozik, anélkül, hogy megváltoztatná a megmunkálandó munkadarab alakját. Ez az előny különösen fontos a rendkívül vékony fémlemezek megmunkálása során. A Klingspor által kínált drótkefe választék a legkülönfélébb megmunkálási feladatokhoz, anyagokhoz és gépekhez tervezett termékeket öleli fel.

A Klingspor drótkefék különösen népszerűek a következő alkalmazási típusoknál:

  • Hegesztési varratok és felületek tisztítása (rozsdaeltávolítás, zundermentesítés és festékeltávolítás)
  • A vágott élek sorjátlanítása
  • Felületek strukturálása (matt, szatén vagy durva felület kialakítása)

Különböző változatok a tökéletes eredményért

A körkefék kiválóan alkalmasak a hegesztési varratok elő- és utómegmunkálásához, valamint az élek, sarkok és szögek sorjátlanításához, tisztításához; míg a kúpos kefék garantáltan nagy pontossággal dolgoznak még a nehezen hozzáférhető területeken is.

A Klingspor fazékkefék különösen jó választás nagy felületről történő rozsda, festék vagy hegesztési fröccsenések hatékony eltávolításához. A fazékkefékkel a munkadarab meghatározott területeit is egalizálhatja a festés előkészítése során.

Ecsetkeféinket elsősorban csövek belsejének, furatoknak és bemélyedéseknek a megmunkálásához használják. Az ilyen típusú alkalmazásoknál a BPS 600 Z kiemelkedik a fonott drót kialakításnak köszönhető kiváló kefehatás miatt, míg a BPS 600 W ideálisnak bizonyul a csövek és furatok finom befejező munkálataihoz és kisebb felületi egyenetlenségek eltávolításához.

E termékek választékát kézi kefék egészítik ki. A Klingspor ezeket a kézi keféket fából készült nyéllel és ergonomikusan formázott műanyag nyéllel is kínálja. Ezen kívül a vásárlók választhatnak klasszikus V alakú sarokvarratkeféket és gyújtógyertyakeféket is, amelyek mindegyike különböző fajtájú sörtekialakítással kapható.