PS 73 CWF Papír tekercsek a Fa, Szín, Lakk, kitt, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag C-papír + szivacsréteg
Anyagok
Fa
Szín
Lakk
kitt
Műanyag

PS 73 CWF - a tökéletes csiszolóanyag műanyaghoz, lakkokhoz és bevonatokhoz

A Klingspor PS 73 CWF csiszolótekercs ideális csiszolóeszközként bizonyult a legkülönbözőbb felületek és kontúrok érdesítéséhez és csiszolásához. Az adagoló dobozból perforált tekercsként adagolható, innovatív csiszolólapocskák kézzel végzett csiszolási munkákhoz készültek, és rendelkeznek azzal, ami a hibátlan pontosságú eredményekhez szükséges.

Ideális nyomáseloszlás a szivacsbevonatú hátlapnak köszönhetően

A PS 73 CWF csiszolótekercs szivacsos hátlappal rendelkezik, amely egyenletesen osztja el a nyomást a teljes érintkezési felületen. Ez lehetővé teszi a vékony bevonattal rendelkező munkadarabok megmunkálását anélkül, hogy fennállna az anyag átcsiszolásának veszélye. A műgyantával kötött korund félig nyílt bevonatának köszönhetően ez a termék ideális

  • festék és lakk, valamint töltött felületek,
  • műanyag és műanyag bevonatok csiszolásához,
  • gélbevonatok és
  • fa felületcsiszolásához.

A félig nyílt szemcsés bevonat az extra stearát bevonattal kombinálva minimális eltömődést biztosít, pl. bútorokon. Ez a tulajdonság különösen a finom csiszolásnál és a végső pontosságot igénylő munkáknál kerül előtérbe.

A C-papír hátlapjuknak köszönhetően a csiszolólapok rendkívül kényelmesen kézben tarthatók, és a velük való munka abszolút . Az előre perforált csiszolólapok gyorsan és tisztán letéphetők a töltöttségi szintjelzővel ellátott, praktikus adagolódoboznak köszönhetően. Ez biztosítja, hogy a lapok mindig készen álljanak a használatra egy pillanat alatt. Az adagolódobozban a PS 73 CWF csiszolótekercset rendezetten tárolja, és biztonságosan védi a nedvességtől és a szennyeződésektől.

Hatékony és rugalmas - műhelyekben és építkezéseken, valamint útközbeni használatra

A Klingspor PS 73 CWF csiszolótekercs egy robusztus, töltöttségi szintjelzővel ellátott adagolódobozban kerül forgalomba. A kijelző pontosan mutatja a felhasználónak, hogy hány csiszolólap van még hátra. A csiszolóanyag-tekercs a kényelmes 140 mm-es hosszban előre perforált, ami megkönnyíti az egyes csiszolólapok letépését. A tekercs szélessége 115 mm, hossza pedig 25 méter, ami kb. 180 csiszolólapot jelent. A PS 73 CWF csiszolópapír 120-as szemcseméretű bevonatsűrűséggel rendelkezik.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.