PS 73 BWF Papír tekercsek a Fa, Szín, Lakk, kitt, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag B-papír + szivacsréteg
Anyagok
Fa
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Felhasználási területek
Csónakgyártás és hajóépítés
Fafeldolgozó ipar
Gépjárműipar
Öntőformagyártás

PS 73 BWF - csiszolótekercs finiscsiszoláshoz, praktikus adagolódobozban

A Klingspor PS 73 BWF csiszolótekercs kifejezetten kézzel végzett finom csiszolási munkákhoz kifejlesztett csiszolóanyag. Az innovatív szivacsréteg kiváló rugalmasságot és alkalmazkodóképességet biztosít. Az előre perforált csiszolólapok könnyedén letéphetők és mindig kéznél vannak. Mobil használatra ez a csiszolóanyag éppúgy alkalmas, mint műhelyekben és építkezéseken való használatra.

Csiszolópapír szivacsréteg hordozón, amely jobb nyomáselosztást biztosít a vékony bevonatok megmunkálásánál.

A praktikus adagolódobozban tárolt csiszolóanyag korund szemcséit egy kiegészítő sztearát bevonattal látják el, és félig nyílt szórásmóddal viszik fel a hordozóra. Különösen ajánlott formázott alkatrészek, valamint sík és ívelt felületek durva és finom csiszolásához. A szivacs hátlapnak köszönhetően ez a csiszolóanyag pontosan illeszkedik a megmunkálandó felülethez, így nagyon finom csiszolati kép érhető el. Nem áll fenn a vékony bevonatok átcsiszolásának veszélye. A PS 73 BWF csiszolótekercs az alábbi anyagok megmunkálásához alkalmas:

  • minden szokásos fafajtán,
  • festék és lakk réteggel ellátott felületeken,
  • kittel töltött felületeken,
  • műanyagon és műanyag bevonatokon.

A félig nyílt szemcseeloszlás és az extra tartós műgyanta kötés lehetővé teszi, hogy a PS 73 BWF csiszolóhenger állandó csiszolási teljesítményt nyújtson minimális eltömődés mellett, pl. bútorokon. A 115 mm x 140 mm méretű, csiszolópárna a B-papír hátlapnak köszönhetően rendkívül kényelmesen illeszkedik a kézbe. Ez hatékony és egyenletes csiszolást tesz lehetővé.

A praktikus adagolódobozban szállított, könnyen kezelhető csiszolóbetétek mindig kéznél vannak

A Klingspor a PS 73 BWF csiszolótekercset 115 mm széles és 25.000 mm hosszúságban kínálja. Ennek megfelelően 180 csiszolópárna áll a felhasználó rendelkezésére a praktikus adagolódobozban, amely a csiszolási szemcséktől függően töltésjelzővel rendelkezik.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.