PS 33 C gyüjtőcsomag Csiszolópapír a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag C-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Műanyag
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Gépjárműipar
Repülőgépgyártás
Szakipari vállalkozások
Szélerőműipar

PS 33 C - az ideális csiszolóív tekercs papírhátlappal a tiszta és precíz felületkezeléshez

A Klingspor PS 33 C csiszolóív kivételes és páratlan szakadásállóságával tűnik ki, pl. csiszolási munkákhoz. Ezek a tulajdonságok teszik a kézzel vagy kézi gépekkel végzett felületcsiszolási munkákhoz a legmegfelelőbb eszközzé. Ez a kiváló minőségű csiszolóanyag különösen jó választás a - fa, - festék, - lakk és - kitt megmunkálásához.

Papírhátlapjának köszönhetően sokoldalúan felhasználható

A papírhátlapot kifejezetten a felületcsiszolási alkalmazásokhoz tervezték. Miközben kiváló szakítószilárdságot biztosít, narancsszínű papírja tökéletesen rugalmasan tartja ezt a csiszolópapírt. Páratlan tulajdonságai hosszú élettartamot biztosítanak, pl. csiszolási munkákhoz való használat során. Ez nemcsak rendkívül hosszú élettartamúvá teszi a szerszámot, hanem lehetővé teszi, hogy megőrizze magas leválasztási sebességét is. A szemcsék, a félig nyílt bevonat és a csiszolóaktív kittok kombinációja minimálisra csökkenti ennek a csiszolópapírnak az eltömődését. Az egyes lapok letépése a tekercsről gyors és egyszerű. A PS 33 C csiszolótekercs másik nagy előnye a felhasználók számára a páratlan ár-érték arány.

Felületek simításához kiváló hatékonysággal

A Klingspor PS 33 C csiszolóív tekercset kiváló anyagleválasztási képessége teszi a leghatékonyabbá a felületek simítására használt PS 33 C csiszolóív tekercset. A tökéletes simaság eléréséhez először durva szemcsével csiszolja le a fát, hogy elsimítsa az egyenetlen területeket. Ezután a következő munkalépésekben finomabb csiszolópapírral folytatja a felület finomítását. . Ez a csiszolóanyag lehetővé teszi a régi fa és festék gyors és hatékony eltávolítását. Annak érdekében, hogy az új festék megfelelően kötődjön az alaphoz, gyakran elegendő a felső festék- vagy lakkrétegek felcsiszolása az új réteg felvitele előtt. A kitöltött felületeket a további feldolgozás előtt kiegyenlítik. Erre a lépésre azért van szükség, hogy a szerszámok által a kitt felhordása során hátrahagyott nyomokat eltávolítsuk. Kellő gondossággal történő munkavégzés esetén a kitöltött területek és a szomszédos nem kitöltött felületek között - mind vizuális, mind pedig tapintás szempontjából - nem lehet különbséget tenni. A PS 33 C csiszolópapír tekercs kiváló választásnak bizonyult a csiszolópapírra nagy igényt támasztó műhelyek számára. Olyan csiszolóanyag-készletet biztosít, amely elegendő a napi szinten elvégzendő összes munka elvégzéséhez.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.