PS 33 B Papír tekercsek a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag B-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Műanyag
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Gépjárműipar
Repülőgépgyártás
Szakipari vállalkozások
Szélerőműipar

PS 33 B - a tökéletes csiszolótekercs papír hátlappal kézi vagy gépi csiszoláshoz fán, festéken és lakkon

A Klingspor PS 33 B csiszolótekercs kiváló választás mindenféle faipari és autóipari alkalmazáshoz. Fehér papír hátlapja a legnagyobb pontossággal és rugalmassággal illeszkedik a munkadarabhoz. A papír hátlap teszi ezt a csiszolótekercset olyan csiszolóanyaggá, amely a prémium minőséget megfizethető árral ötvözi. Egyformán alkalmas a legkülönfélébb csiszolási technikákhoz, mint például

  • kézi csiszolás,
  • gépi csiszolás és
  • csiszolóhasábbal történő csiszolás.

Meghosszabbított élettartam, minimális eltömődés és kivételes szakadásállóság

A PS 33 B csiszolótekercs meghosszabbított élettartamát a szemcseösszetétel és az extra szakadásállóság kombinációjának köszönheti, amelyet a papírhátlap biztosít. A szemcse kiváló minőségű korundból áll, amelyet a szintetikus gyanta biztonságosan köt a hordozóhoz. Az anyag kiemelkedő tulajdonsága az alacsony eltömődés, amelyet a csiszolást elősegítő hatóanyagok garantálnak. Ez a csiszolóanyag rendkívül robusztus, ugyanakkor teljesen rugalmas marad, tökéletesen illeszkedik a megmunkálandó felülethez. A felhasználó a nagy leválasztási sebességéből profitál a régi lakk-, festék- vagy kittrétegek csiszolásakor, pl. dekorálási munkák során.

Rendkívül hatékony felület- és profilcsiszolásnál

A Klingspor ezt a csiszolóanyagot papírhátlappal kifejezetten kézi profilcsiszoláshoz és felületcsiszoláshoz fejlesztette ki. Ideális kézi vagy gépi használatra a lakk, valamint a festék gyors és tökéletes könnyedséggel történő lecsiszolásához bútorokról, épületrészekről és karosszériáról. Még jobb, ha nem kell állandóan csiszolópapírt cserélni, mivel a félig nyílt bevonat megakadályozza az idő előtti eltömődést. A fa megmunkálásakor a PS 33 B csiszolópapír tekercs kiváló választás az élek simítására , felület kiegyenlítésére a végső csiszolás előtt. A termék a nagy leválasztási sebességének köszönhetően rövid idő alatt eltünteti a felületen lévő karcolásokat és horpadásokat. Az egyenletes felületképzés érdekében ezt a csiszolóanyagot a legjobb csiszolóhasábbal vagy kézi csiszológéppel használni. A Klingspor a PS 33 B csiszolótekercset különböző szélességben és sokféle szemcsemérettel kínálja. Igény esetén ez a termék a méretek és szemcseméretek testre szabásával egyedi igényekre is szabható.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.