PS 30 D Papír tekercsek a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag D-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Általános fém
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Gépjárműipar

PS 30 D - a tökéletes sárga papír csiszolótekercs a nagyobb felületek gyors megmunkálásához

A PS 30 D csiszolótekercs akkor a legjobb választás, ha nagyobb felületeken történő gyors eltávolításhoz használják. A rendkívül tartós papírból készült hátlap lehetővé teszi a kézzel vagy géppel végzett felületcsiszolást. Ez a prémium csiszolóanyag ajánlott

  • fa,
  • festék, lakk és kitt, valamint
  • bizonyos mértékig fém megmunkálásához.

Optimális vágóerő a szakadásállóságnak és a fokozott agresszivitásnak köszönhetően

A Klingspor PS 30 D sárga csiszolótekercs a rendkívüli szakadásállóságot kiváló szemcse élességgel ötvözi. A szemcsék élessége extra agresszivitást kölcsönöz a csiszolóanyagnak, ami lehetővé teszi a nagy vágóerővel történő anyageltávolítást, pl. dekorálási munkák során. A felhasználó minden egyes menetben jelentős mennyiségű anyagot távolíthat el a munkadarabról. Ez a gyors leválasztási sebesség durva felületet eredményez. Célszerű durva előkészítő munkával kezdeni, mielőtt finomabb szerszámokkal több egymást követő lépésben csiszolna. A D-súlyú sárga hátlapja rendkívül szakadásálló, ugyanakkor tökéletesen rugalmas marad. A PS 30 D csiszolótekercset választó felhasználók kiváló ár-érték arányban részesülnek.

Erőteljes, hatékony és gyors

A PS 30 D csiszolótekercs rendkívüli hatékonysággal és gyorsasággal dolgozza fel a fát és a lakkból vagy festékből álló bevonatokat. A nagy szemcse élesség miatt a felhasználónak a fával való munkavégzés során, pl. dekorálási munkák és száraz falcsiszolás során a szemcsékkel együtt kell csiszolnia. A fa szemcseszemcsékkel ellentétes csiszoláskor a felhasználó a forgácsok kitörésének kockázatát kockáztatja, mély horpadásokat hagyva maga után. A munkát megelőzi a laza részek ellenőrzése késsel vagy gittkéssel. A laza rétegek eltávolítása a csiszolás előtt minimálisra csökkenti a későbbi csiszolás befejezéséhez szükséges időt és erőfeszítést. A kézi csiszoláshoz nincs szükség további szerszámokra. Felületi csiszolásnál a PS 30 D csiszolótekercs papírját egy csiszolóhasáb köré kell tekerni. Egy szorítószerkezet megakadályozza, hogy a papír használat közben elmozduljon.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.