PS 22 N Papír tekercsek a Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag E-papír
Anyagok
Fa
Általános fém
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Acél
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar

Klingspor PS 22 N csiszolótekercs - az univerzális csiszolópapír sokféle anyaghoz

A Klingspor PS 22 N csiszolótekercs univerzális használatra alkalmas, nagyon gazdaságos és szinte bármilyen anyagon használható. A rendkívül sokoldalúan felhasználható papír egyformán kiválóan használható a munkadarab durva és végső csiszolásához. A vöröses barna papír és a korund szemcsék félig nyílt bevonata hatékony és egyenletes anyageltávolítást biztosít.

Műgyanta kötéssel az E-papír fa és építkezési anyagokhoz

A műgyanta használata a szemcsék kötéséhez az E-papírhoz kivételes sokoldalúságot és a csiszolási eljárások széles skáláját teszi lehetővé. Ez a csiszolóanyag ideális a legkülönfélébb anyagok sokaságán, többek között

  • fán,
  • minden gyakori fémen,
  • festékeken, lakkokon és kitten,
  • műanyagokon és
  • acélokon.

A rendkívül széleskörű felhasználási területet kínáló PS 22 N csiszoló vöröses barna csiszolópapír tökéletes kiegészítője a kézi gépeknek, például a körcsiszolóknak. A munkadarabok megmunkálása során mindig elsőrangú teljesítményt nyújt - akár csiszolótömbbel, akár kézi csiszolási alkalmazásokhoz használják. Az E-papírra kötött műgyanta kötése robusztussá és tartóssá teszi ezt a csiszolóanyagot.

Ez az univerzális termék elsősorban asztalosműhelyekben használatos, de az építkezéseken szükséges valamennyi általános csiszolási feladathoz is ajánlott. A vöröses barna papír és a félig nyílt szemcseméretű bevonat hatékony teljesítményt garantál a durva csiszolás során, és ugyanilyen jó választás a finom csiszolási alkalmazásokhoz, beleértve a befejező csiszolást is.

Számos mobil és helyhez kötött munkakörnyezethez

A PS 22 N csiszolótekercs tökéletesen alkalmazkodik minden felhasználási helyzet speciális követelményeihez. Nem számít, hogy a munkát kézzel végzi vagy csiszológép segítségével végzi.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.