PS 22 F ACT Papír tekercsek a Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Fa
Általános fém
Műanyag
Acél
Színesfémek
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar

PS 22 F ACT papírtekercs - a legjobb választás kemény fához

A Klingspor PS 22 F ACT papírtekercs lenyűgözően egyenletes csiszolati képet biztosít kemény fafelületeken. Alkalmazási területe többek között a tölgyfa és a különböző bükkfa típusok csiszolására terjed ki. A bordó papír zártan bevont korund szemcséivel fokozott megmunkálási teljesítményt biztosít, így a keményfa megmunkálása könnyedén elvégezhető. Az eltömődést minimálisra csökkentő ACT-receptúra és az antisztatikus tulajdonsága hosszú élettartamot biztosít, meghosszabbítva azt az időt, amíg a felhasználó ezzel a csiszolópapírral dolgozhat teljesítménycsökkenés nélkül.

A papír zárt bevonata plusz műgyanta kötése minden szakmában való használatra

A szemcsék zárt bevonata és az F-súlyú papír tartós műgyanta kötése teszi a Klingspor PS 22 F ACT papírtekercset a különböző keményfa fajták megmunkálására alkalmas eszközzé. A munkaanyag más anyagtípusokon is kivételesen hatékonynak bizonyul, többek között

  • minden elterjedt fémtípuson,
  • festett, lakkozott vagy kittel foltozott felületeken,
  • műanyagokon,
  • acélból készült munkadarabokon és felületeken és
  • színesfémeken, mint a réz, alumínium és sárgaréz.

A PS 22 F ACT csiszolópapír kiváló választás a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz. Ugyanolyan kiemelkedő teljesítményt mutat kézi csiszoláshoz vagy csiszológéppel kombinált munkavégzéshez. Robusztus szerkezetének köszönhetően ugyanilyen ideális a felületek finom csiszolásához, pl. csiszolóhasábbal kombinálva. A PS 22 F ACT csiszoló tekercs nagyfokú igénybevétel esetén is kiemelkedő élettartammal tűnik ki. Ezek az előnyök tették ezt a csiszolópapírt a műhelyben és az építkezéseken rendkívül népszerű választássá.

A méretek és szemcsék átfogó választéka biztosítja a sokféle alkalmazáshoz való alkalmasságot

A Klingspor PS 22 F ACT csiszolópapír számos különböző változatban kapható, amelyek szinte minden elképzelhető felhasználási forgatókönyvet lefednek. A Klingspor PS 22 F ACT papírtekercsével a keményfa megmunkálása könnyebbé válik - akár kézzel, akár csiszológép segítségével történik a munka.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.