PL 31 B gyüjtőcsomag Finispapír a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Kötés enyv
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag B-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Általános fém
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek

A PL 31 B csiszolótekercs finiseléshez

A Klingspor PL 31 B csiszolótekercs kiskereskedelmi kiszerelésben kapható, és ideális finispapír a legkülönbözőbb anyagok végső simításaihoz. Alkalmazási területei a következők: - festék, - lakk, - kitt, - fa és - fém.

Felületcsiszolásra szolgáló finompapír

Ez a csiszoló tekercs különböző szemcseméretekben kapható. Ezáltal a termék egyaránt alkalmas a durva csiszolásra és a finom részletek megmunkálására. A speciálisan kifejlesztett szintetikus korundot félig nyílt bevonattal viszik fel, és ragasztókötéssel rögzítik a rugalmas B-papírra. Ez a fajta kötés nagy rugalmasságot biztosít a megmunkálandó anyagon történő kézi csiszolás során.

Kézi csiszoláshoz és kézi gépekhez egyaránt

A projekt utolsó munkafázisainak elvégzése gyakran bonyolult részleteket igényel. A bonyolult formaterveket precíz kézi csiszolással kell megmunkálni. Ezek azok az alkalmazások, ahol a PL 31 B igazán jól teljesít. A kézi csiszolás mellett a PL 31 Bcsiszolótekercs kiváló eszköz a kézi gépekkel történő csiszoláshoz. Optimális ár-teljesítmény arányának köszönhetően egyaránt vonzó a professzionális szakemberek és a barkácsolók számára. Az évek óta tartó kutatás és fejlesztés alapján gyártott termékek szintetikus korundból készülnek, és a következetes anyageltávolítást hosszú élettartammal ötvözik.

Hatalmas alkalmazási területek a különböző munkafeladatokhoz

A PL 31 Bcsiszoló tekercs finispapírként számos különböző alkalmazáshoz használható. Akár az asztalosok, festőműhelyek vagy az autóipar műhelyeiben használják - ez a csiszolópapír minden alkalmazási területen kiváló eredményeket ér el. A kiskereskedelmi csomagolásban szállított termék biztonságban van a sérülésektől és szennyeződésektől. Ezen kívül a Klingspor garantálni tudja a megbízható rendelkezésre állást.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.