PL 31 B Papír tekercsek a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Kötés enyv
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag B-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Általános fém
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek

PL 31 B - a narancssárga papír csiszoló tekercs ideális számos különböző felület csiszolására

A PL 31 B csiszoló narancssárga papír tekercs ideális csiszolóanyagnak bizonyult a fa felületek hibátlan finomításában, valamint a lakk, festék és kitt simítására. Ez a sokféle alkalmazási lehetőséget kínáló csiszolópapír lehetővé teszi a kis és nagy felületek maximális pontossággal történő megmunkálását. A barkácsolók és a professzionális szakemberek által egyaránt nagyra értékelt PL 31 B csiszolótekercs különböző szemcseméretekben kapható, és minden szerszámosládában nélkülözhetetlen.

Rugalmas felhasználás felületeken, sarkokon és éleken

A PL 31 B csiszolótekercs papírhátlappal (B-papír) sokféle célra ajánlott, mint például a nagyobb felületeken a körcsiszolóval kombinált

-, a kézzel végzett csiszolási munkákhoz és kisebb felületeken a csiszolóhasábbal, valamint a sarkok, élek és lekerekített felületek csiszolópapírjaként való felhasználás.

Ez a tekercses csiszolóanyag univerzális használatra alkalmas. A szükséges méretben könnyedén letéphető. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy tökéletesen az adott munkához igazítsa.

Félig nyílt bevonat a hibátlan eredményekért

A félig nyílt bevonat biztosítja, hogy a forgács tisztán eltávolítható legyen a felületről. Emellett kivételes csiszolási teljesítményt biztosít csak mérsékelt anyageltávolítás mellett. Ez a technológia különösen jó választás minden keményfa, lakk, festék és kitt megmunkálásához. A PL 31 B csiszoló tekerccsel a kiválasztott szemcsemérettől függően durvább vagy kivételesen sima felületeket lehet létrehozni. Míg a durva szemcse elsősorban a felületek simításához vagy az élek lekerekítéséhez ajánlott, addig a finom szemcse - 220 vagy magasabb - a felületkezeléshez a legmegfelelőbb. Az optimális hatékonyság és a tökéletes eredmény érdekében célszerű a csiszolási folyamatot több lépésre bontani. Először egy durva szemcsével kezdje a munkát. Ezután folytassa a finomabb szemcseméretekkel, amíg el nem éri a kívánt eredményt.

Kemény, szívós és hatékony - ez a korund

a korund egy széles körben használt csiszolóanyag, amelyet a Klingspor is használ a PL 31 B csiszoló tekercshezhez. Rendkívüli keménysége miatt ez az ásvány számos termékhez, pl. csiszolópapírhoz és vágókorongokhoz előnyösen használható. Az anyagot a PL 31 B csiszoló tekercs B-papírjához ragasztóval kötik.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.