LS 309 X Vászon tekercsek a Általános fém, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Általános fém
Fa
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Fémépítés

LS 309 X - a strapabíró csiszoló vászon tekercs fa- és fémmegmunkáláshoz

A fém- és fafelületek csiszolásához rendkívül strapabíró csiszolóanyagra van szükség. Különösen excenter csiszológéppel együtt használva a szöveterősítésű hordozó lenyűgöző élettartamot biztosít. A Klingspor által gyártott LS 309 X csiszoló vászon tekercs ugyanilyen kiváló választás a kézi csiszoláshoz. A választott szemcsemérettől függően anyagot távolíthat el vagy finomíthatja a felületet. Univerzális felhasználhatósága fa és fém megmunkálásakor, valamint a különböző szemcseméretekben való elérhetősége miatt ez a csiszolóanyag minden szerszámosláda nélkülözhetetlen alapdarabja.

zárt bevonat kemény anyagokhoz

Minden csiszolóanyagnak meg kell felelnie bizonyos alapkövetelményeknek annak érdekében, hogy ne a csiszolóanyag, hanem az anyag kerüljön lecsiszolásra. Az egyik kiemelkedően fontos tényező ebben a tekintetben, hogy a csiszolószemcsék hosszú távon élesek maradjanak. Ugyanilyen fontos az adott anyagnak megfelelő bevonat kiválasztása. A zárt bevonat elsősorban a kemény anyagokhoz ajánlott. Következésképpen ezt a fajta bevonatot elsősorban a fémekhez és keményfához használt csiszolópapírokon használják. Az LS 309 X csiszoló vászon tekercset X pamutból készült, tartós hátlappal is ellátják, amely egyszerre nyújt nagy súlyt és megfelelő rugalmasságot. Ez a vászon hátlapú csiszolóanyag X vászonnal kiváló választás a felületek és élek, valamint az esztergált tárgyak kézi csiszolásához.

Tökéletes csiszolási eredmény több lépésben

A tökéletes felület létrehozásához ajánlott lehetőség a felületek több lépésben történő csiszolása. Az LS 309 X csiszolótekercshez rendelkezésre álló különböző szemcseméretek széles skálája megkönnyíti például a használatát:

  • az állomány eltávolítása és a felület kiegyenlítése durva szemcsékkel, a felületek simítása közepes szemcsékkel és
  • a finom csiszolás és a befejezés elvégzése finom és nagyon finom szemcsékkel.

A Klingspor által gyártott LS 309 X csiszoló vászon tekercs rendkívül kedvező ár-teljesítmény arányt kínál, vöröses barnaes barna vászonnal alátámasztva és univerzális használatra alkalmas. A barkácsolók és a szakemberek egyaránt megtalálják ebben a termékben a tökéletes eszközt a fa és fém megmunkálása során történő sokféle felhasználáshoz. Egyformán alkalmas az anyag eltávolítására és a finiscsiszolásra is.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.