LS 309 JF hasított Vászon tekercsek a Általános fém, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag JF-pamut
Anyagok
Általános fém
Fa
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Fémépítés

LS 309 JF hasított vászon tekercsek fához és fémhez

A LS 309 JF hasított vászon tekercs ideális fából és fémből készült, forgó- és esztergált részek megmunkálásához. A különböző résmintákkal kapható, szöveterősítésű hátlappal ellátott csiszolótekercs számos alkalmazáshoz használható, és minden műhely elengedhetetlen kelléke. Kézi használatban vagy excenter csiszológépre szerelve ugyanolyan kiváló teljesítményt nyújt. A durva csiszoláshoz és finom polírozáshoz egyaránt alkalmas csiszolópapír a kívánt felületi struktúrát hozza létre a fémből és fából készült forgó és esztergált részeken. A hornyolás biztosítja, hogy a csiszolófelület tökéletesen illeszkedjen az érintkező felülethez - még akkor is, ha az összetett szerkezettel rendelkezik, így a termék ideális választás fém- és fa formázott részekhez.

Vászonnal megerősített hátlap a hosszabb élettartamért

A vászon hátlappal ellátott csiszolóanyagok kiemelkedő jellemzője a kivételes élettartam. Ez lehetővé teszi, hogy az LS 309 JF hasított csiszoló tekercs rendkívül gazdaságosan működjön. Emellett kiváló leválasztási sebességet biztosít, így kiváló választás fém és keményfa anyagokhoz. Az előre elkészített rések megbízhatóan megakadályozzák a termék szakadását kézi csiszolásnál. A csiszolóhenger hajlékony szövetének köszönhetően minden kontúrhoz alkalmazkodik.

Tippek a tökéletes csiszolási eredmények eléréséhez

Az LS 309 JF hasított csiszolótekercs minden alkalommal hibátlan eredményt biztosít - akár kézi csiszoláshoz használja, akár excenter csiszológépre szereli.

  • excenter csiszológéppel kombinálva az LS 309 JF csiszolótekercs különösen finom csiszolati képet eredményez fán és fémeken. Nagy érintkezési felületüknek köszönhetően a nagy felületeken végzett munkákhoz az excenter csiszológép a legmegfelelőbb eszköz.
  • A kézi csiszolás ideális a kisebb felületek, élek és belső sarkok csiszolásához.
  • A keletkező finom port rendszeresen el kell távolítani, hogy a csiszolóanyag ne tömődjön el. Ennek elvégzése elengedhetetlen, ha a lehető legjobb eredményt szeretné elérni.

A szemet- és szájat védő felszerelés magas szintű munkavédelmet biztosít, és a Fa- és Fémipari Szakmai Szövetség (BGHM) a fokozott csiszolásipor szennyezéssel járó munkakörnyezetekben követelményként írja elő.

Szemcsetartomány:
16 24 30 36 40 50 60 80 100 120 150 180 220 240 280 320 360 400 500 600 800 1000 1200 1500 2000 2500 3000
Igény szerint szállítható
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.