LS 309 JF Vászon tekercsek a Általános fém, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag JF-pamut
Anyagok
Általános fém
Fa
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Fémépítés

Klingspor LS 309 JF - a tökéletes csiszolótekercs minden fém- és fatípushoz

A Klingspor LS 309 JF csiszolótekercs kivételes választás minden fém és fa típuson történő alkalmazáshoz. vöröses barna szövetű anyaga megfelel minden olyan elvárásnak, amelyet egy bevonatos csiszolóanyaggal szemben támaszthat. Ez a csiszolótekercs a tartós és rugalmas JF pamutszövetből készült hátlapjának köszönhetően bármilyen alkalmazásban megállja a helyét.

Finom csiszolati kép és kiváló csiszolási teljesítmény a durva csiszolás és utómunka során

Az LS 309 JF csiszolótekercs egy nagy teljesítményű csiszolóanyag, amely a lehetséges alkalmazások széles körét lefedi. Egyformán alkalmas precíziós munkákhoz és nagy felületeken végzett munkákhoz, amelyek

  • Minden vasfém,
  • Festett fa,
  • acél,
  • NF fémek,
  • Műanyag és
  • Rozsdamentes acél.

Az egyik legfontosabb előnye, ami ezt a csiszolóanyagot kiemelkedővé teszi, az a széleskörű felhasználási lehetőség. Kiváló választás a kézzel végzett precíz csiszolási feladatokhoz, a termék ugyanúgy kiválóan alkalmazható kézi csiszológépekkel, például excenter csiszológéppel. A nagyon rugalmas szövet rendkívül hatékonynak bizonyult - különösen kontúrok, profilok és szűk sugarak esetén. Ez a csiszolóanyag tökéletesen illeszkedik a csiszolandó munkadarabhoz, és folyamatos és egyenletes anyaglecsiszolást biztosít. Ezek a tulajdonságok teszik a Klingspor LS 309 JF csiszolótekercset egyedülállóan alkalmassá a tiszta felületek előállítására fán és fémen.

Sokféle szerszámmal használható

Az LS 309 JF csiszolótekercs sokféle alkalmazási területen használható, függetlenül attól, hogy kézzel, csiszolótömb vagy csiszológép segítségével végzi a csiszolási műveleteket. Kivételes rugalmasságának köszönhetően ez a csiszolóanyag tökéletesen alkalmazkodik az Ön által használt szerszámhoz. A tartós és rugalmas hátlap rendkívüli szilárdságot kölcsönöz a terméknek, és hosszú ideig tartóssá teszi azt. Az egyéb elérhető méretekkel és az esetlegesen alkalmazandó minimális rendelési mennyiségekkel kapcsolatos információkért forduljon a Klingsporhoz.

Szemcsetartomány:
16 24 30 36 40 50 60 80 100 120 150 180 220 240 280 320 360 400 500 600 800 1000 1200 1500 2000 2500 3000
Igény szerint szállítható
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.