KL 385 JF Vászon tekercsek a Általános fém, Színesfémek

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag JF-pamut
Anyagok
Általános fém
Színesfémek
Nemesacél
Műanyag
Fa
Felhasználási területek
Fémépítés

KL 385 JF csiszolótekercs - rugalmas szövethordozóval általános fémekhez és színesfémekhez

Ezzel a gazdaságos tekerccsel a munkapadon mindig elegendő csiszolópapír áll rendelkezésre. Szükség esetén A KL 385 JF csiszolótekercsből pontosan olyan hosszúságú csiszolószalagot téphet le, amilyen hosszúra az adott feladathoz szüksége van. A csiszolóanyag tisztán és erőfeszítés nélkül szakítható le. Ezt a terméket kézi csiszolásra és kézi gépeken történő használatra tervezték. Jellegéből adódóan következő feladatokhoz ideális:

  • Profilok vagy idomok csiszolása
  • Felületcsiszolás
  • Durva csiszolás
  • Finiselés

A KL 385 JF csiszolótekercs univerzális használatra

§Ez a csiszolóvászon kiválóan alkalmas általános fémek és színesfémek megmunkálására. Különböző szemcseméretekben kapható. Kézi csiszoláshoz a gazdaságos tekercsből letépünk egy darabot, majd egy megfelelő csiszolótömre helyezzük. A hajlékony szövethátlap miatt különösen jó választás profilcsiszoláshoz. Törés nélkül alkalmazkodik a munkadarab kontúrjához. Rugalmas hátlapja megőrzi stabilitását. Nagyon finom kontúrok esetén esetenként csiszolótömb nélkül is lehet vele dolgozni.

A megfelelő szemcseméret kiválasztása

§A festékmaradványok vagy egyéb szennyeződések eltávolításához durva szemcséket használjon! Minél finomabb a szemcseméret, annál simább és egyenletesebb lesz a csiszolás eredménye. A fémet a legfinomabb szemcsemérettel polírozzák a fényesre. Tükörsima felületet további csiszolópasztával lehet elérni. A különböző szélességben kapható KL 385 JF csiszolótekercs kiváló választás minden alkalmazásokhoz. Kérésre egyedi csomagok speciális méretekkel is szállíthatók, megegyezés szerint.

Alternatív termékek

Rendkívül rugalmas
KL 361 JF
Vászon tekercsek
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.