KL 361 JF Vászon Jumbó tekercsek a Nemesacél, Acél, Általános fém, Színesfémek, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag JF-pamut
Anyagok
Nemesacél
Acél
Általános fém
Színesfémek
Fa
Műanyag

Klingspor KL 361 JF csiszolótekercs - vászon hátlappal ellátott tekercs az anyagok széles skálájához

A KL 361 JF csiszolótekercs kivételes minőségű és univerzálisan alkalmazható. A termék kiválóan idomul a munkadarabok kontúrjához, ezáltal a legkülönbözőbb anyagok - mint az acél, a színesfémek és a műanyagok - is precízen csiszolhatók. A kontúrok csiszolásához kiválóan alkalmas csiszolótekerccsel nagy hatékonysággal, és erőfeszítés nélkül dolgozhat.

Univerzális csiszolóvászon az anyagok széles skálájának tiszta csiszolásához

A KL 361 JF csiszolótekercs barna vászonnal precíz csiszolást biztosít a legkülönbözőbb anyagok széles skáláján. A vászonnal megerősített hátlap JF pamutból készült, amelyet nagyfokú rugalmasság és alkalmazkodóképesség jellemez. A zárt szórásmóddal felvitt csiszolószemcséket műgyanta kötéssel rögzítik a hordozóhoz. A következők anyagok csiszolására alkalmas:

  • nemesacél
  • acél
  • általános fémek
  • színesfémek
  • fa.

A könnyű és rendkívül rugalmas szövetnek köszönhetően csiszolótekerccsel nagy profilú munkadarabok is csiszolhatók. Az univerzálisan alkalmazható csiszolótekercs éppúgy alkalmas kézi csiszolásra, mint szabványos csiszológépeken történő csiszolásra.

Rugalmas - így sokféle alakú munkadarabhoz használható

A csiszolótekercs szövethátlapjának köszönhetően nemcsak rendkívül rugalmas, hanem durva csiszoláshoz és utómunkához is használható. Tökéletesen illeszkedik a munkadarabhoz, így precíz és professzionális munkavégézésre alkalmas. A széles szemcseméret-választéknak köszönhetően a durva csiszoláshoz éppúgy található megfelelő csiszolótekercs, mint a finom csiszoláshoz. Hossza 50 000 mm, minden szemcseméret és szélesség esetén, ezért számos különböző alkalmazáshoz használható. Az alkalmazott feladattól és a használt géptől függően a csiszolóvászon könnyen és tisztán letéphető a tekercsről a kívánt méretben.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.