CS 396 Y Tépőzár réteg

Klingspor CS 396 Y - tépőzár réteg

A CS 396 Y tépőzár tekercs tépőzár hátlappal és ragasztóval van ellátva. Ez a hátlap egy rendkívüli szilárdsággal rendelkező nehéz polimerből áll. A rendkívül kemény hátlap jellemzi, így ez a tépőzáras tekercs kivételes választás a hátlapok újbóli felújításához.

Minden célra használható fogyóeszköz a géppark számára

Ezek az tépőzáras csiszolólemezek téglalap, négyzet, kerek vagy háromszögletű változatban kaphatók, tökéletesen illeszkednek a körcsiszológépekhez. Különböző méretekben készülnek, mivel minden gyártó a saját tartozékait használja, amelyeket az tépőzáras hátlappal rögzítenek. A CS 396 Y tekercs könnyen levágható olyan gépekhez, amelyekhez a szabványos csere lapok már nem állnak rendelkezésre.

Egyedi vágások az anyaghasználathoz tökéletes hatékonysággal tépőzáras hátlap, amely az egyedi gyártású gépekhez illeszkedne

A CS 396 Y tépőzáras tekercs lehetővé teszi a technológia előnyeinek kiaknázását az univerzális használatra. Ha a csiszolólemezek szükséges mérete és alakja ismert, a CS 396 Y tépőzáras tekercs optimális tekercsméretének kiszámítása gyors és egyszerű. Ez a képesség lehetővé teszi a rendelkezésre álló anyag lehető legjobb felhasználását, és kiküszöböli a felesleges pazarlást. A védőfólia eltávolítása után a CS 396 Y tépőzáras tekercs egyedi vágású csere hátlapját egy sík felületre kell felhelyezni, hogy az tartósan és biztonságosan a helyén maradjon. A termékkel olyan egyedi méretekkel rendelkező csiszolótömbök készítése, amelyek tökéletesen illeszkednek az adott munkához.

Tartós, vászonerősítésű hátlap az igényes követelményekhez

A CS 396 Y tépőzáras tekercs rendkívül erős, vászonerősítésű hátlapját úgy tervezték, hogy megfeleljen a legmagasabb követelményeknek és a lehető legnagyobb mértékű testreszabhatóságot biztosítsa.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.