CS 395 X Grafitvászon csúszótalpra

Tulajdonságok
Szemcsefajta Grafit
Szórásmód lamellás
Hordozóanyag X- vászon

Klingspor CS 395 X grafitvászon tekercs csúszótalpra - garantálja a tiszta és egyenletes csiszolást, és csökkenti a csiszolás közben keletkezett hőmennyiséget

Ez a grafitvászon megfelel a legmagasabb követelményeknek is. Egyenletes és tiszta csiszolást tesz lehetővé. Csökkenti a csiszolószalag hátoldala és a gép csúszótalpa közötti súrlódást és ezáltal a csiszolás közben keletkezett hőmennyiséget

Precíz és hatékony csiszolás az anyagok széles skáláján

A Klingspor által gyártott CS 395 X grafitvászon lamellás szerkezettel büszkélkedhet, amely grafitból áll, amely egy pamutszövetre terítve grafitbevonatú vásznat eredményez. Kiváló választás a sík felületek csiszolásához használt súrlódásgátló csúszkák cseréjéhez. A CS 395 X grafitvászon sima működésével és hatékony munkavégzésével tűnik ki.

Sima súrlódás állóság és a csiszolási művelet során csökkentett hőhatás

A Klingspor CS 395 X grafittekercs kiváló választás kézi csiszológépeken csere grafittekercsként való használatra. Ennek a grafittekercsnek számos megkülönböztető jellemzője közül a legfontosabb, hogy csökkenti a hőtermelést a csiszolóanyag hátoldala és a gép csúszótalpa között. Az anyag rendkívüli stabilitása minden alkalommal sima és egyenletes csiszolást biztosít. A tekercs többféle méretben kapható. A grafitvászon tekercsben érkezik, az anyagot az adott alkalmazáshoz szükséges módon lehet levágni és beállítani a használt csiszológépen.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.