PS 729 F KULEX csiszolópapír a Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund-agglomerátum
Szórásmód zárt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Fémépítés
Nemesacél-feldolgozóipar

Különösen magas élettartam - Klingspor PS 729 F széles szalag

A Klingspor kifejezetten a közepes nyomáson történő fémcsiszoláshoz fejlesztette ki a PS 729 F széles szalagot. Alkalmas nemesacél és acél száraz csiszolására. Kiemelkedő jellemzői a következők:

  • rendkívül hosszú élettartam
  • korund-agglomerátum szemcsék, amelyekkel állandó felületminőség érhető el. A PS 729 F széles szalagot elsősorban fémek, leginkább nemesacél és acél köztes- és finomcsiszolásához használják, és finom szemcseméretben is kapható.

A tökéletes csiszolási eredményért: prémium csiszolószemcsék F-súlyú papíron

A PS 729 F széles szalag F-súlyú papírhordozóból készül. A különböző papírtípusokat az egységnyi területre jutó tömegük alapján A-tól G kategóriákba sorolják. Az A jelű papírhordozók a legkönnyebbek, míg a G-súlyú papírhordozók a legnehezebbek. Tehát, a PS 729 F csiszolószalag F-súlyú papírja kifejezetten erős. Kiváló minőségű csiszolószemcsékkel van megszórva, amelyek szemcsék agglomerátumokká kötődnek, így hosszú élettartam után is egyenletes felületi minőség garantált.Ez a hosszú élettartamú csiszolószalag ezért ideális választás sorozatgyártáshoz.

Rendkívül erős műgyanta kötés

A Klingspor által gyártott összes többi csiszolóanyaghoz hasonlóan a PS 729 F széles szalag is műgyanta kötéssel rendelkezik. Ez rögzíti a csiszolószemcse-agglomerátumot a hordozóhoz, közben a keletkező oldalirányú erők ellen is támaszt nyújt. A műgyanta előnye a természetes kötőanyagokkal szemben, hogy stabilabb. Ezenkívül a műgyanta lényegesen jobb tapadási szilárdsággal rendelkezik, és így meghosszabbítja a csiszolóanyag élettartamát. A Klingspor lézertechnológiával ellenőrzi az egyes gyártási lépéseket, hogy a csiszolószalag minden pontján egyenletes vastagságú legyen a ragasztóréteg. A gyártás során a termék súlyát is ellenőrzik a további biztonság érdekében.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.