PS 729 F KULEX csiszolópapír a Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund-agglomerátum
Szórásmód zárt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Fémépítés
Nemesacél-feldolgozóipar

Klingspor PS 729 F csiszolószalag - hosszú élettartamú csiszolószalag az állandó felületminőségért

A Klingspor PS 729 F csiszolószalag papír hátlappal rendelkezik, és kiváló ár-érték arányú. Előnyök egész sorát kínálja:

  • Egyenletes minőségű felületkezelés
  • Rendkívül hosszú élettartam
  • Széleskörű alkalmazási lehetőségek sík munkadarabokon
  • Hibátlan csiszolási minőség
  • Kiváló csiszolási hatékonyság

A hosszú élettartamú csiszolószalag sokféle csiszológéppel kombinálható.

PS 729 F csiszolószalag - lenyűgöző csiszolási eredmények és egyenletesen magas felületi minőség

A PS 729 F csiszolószalag F-papír hordozóval figyelemre méltó stabilitást biztosít. Az alkalmazott csiszolószemcse egy korund-agglomerátum, műgyanta kötéssel rögzítve. A korund egy olyan csiszolószemcse, amely rendkívül kemény, mégis rendkívül szívós. Mivel ez az agglomerátum egyenlő méretű csiszolószemcsékből áll, a csiszolószalag garantáltan hosszú élettartamot és egyenletes felületminőséget biztosít a felhasználó számára. A rendelkezésre álló választék négy szemcseméretből áll és széles, hosszú és rövid szalagokként egyáránt megtalálhatók a kínálatban. A agglomerátum segítségével ez a hosszú élettartamú csiszolószalag köztes és finomcsiszoláshoz is használható. A PS 729 F csiszolószalag a legnagyobb terhelés mellett is hosszú ideig tökéletesen teljesít.

PS 729 F csiszolószalag - maximális hatékonyság számos felhasználási területen

A PS 729 F csiszolószalagot száraz csiszolásra tervezték, nemesacél-feldolgozóipar, valamint a fémfeldolgozó iparban történő használatra. Felszerelhető

  • szélesszalagos csiszológépekre vagy
  • síkcsiszoló gépekre.

Az agglomerátumának köszönhetően ez a hosszú élettartamú csiszolószalag rendkívül jól használható fémlemezeken és tekercseken, kifejezetten közepes nyomással történő csiszoláshoz. Alkalmas fémből készült sík munkadarabok felületének kezelésére, és kivételesen jó minőségű felületet eredményez.

PS 729 F csiszolószalag - hibátlan eredmények fémcsiszolási alkalmazásokban

A PS 729 F csiszolószalagot nemesacél és acél** csiszolásához tervezték. Előnye a különösen magas élettartam és a makulátlan felületi minőség.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.