PS 61 F CEVOLUTION Széles papír csiszolószalagok a Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta kerámia korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Nemesacél
Acél
Fa
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

Klingspor PS 61 F széles szalag a nemesacél tökéletes csiszolásához

A PS 61 F széles szalag agresszív csiszolási teljesítményének köszönhetően messze kiemelkedik a hasonló széles szalagok közül. Ennek az elsőrangú teljesítménynek köszönhetően különösen alkalmas kemény acélok, többek között nemesacél megmunkálására:

  • Nagy teljesítményű csiszolószalag nemesacél csiszolásához
  • mikrokristályos
  • önéleződő
  • maximális élettartamot igénylő alkalmazásokhoz
  • Szemcsfajta: kerámia korund. A nagy teljesítményű széles szalag a szemcseméretek széles választékának köszönhetően kiváló választás elő-, utó- és finomcsiszoláshoz. Ezért jó választás acél csiszolására szakosodott fémfeldolgozó vállalkozások számára.

Növelje az eltávolítási sebességet a Klingspor PS 61 F széles szalaggal

A kerámia korund szemcse műgyanta kötése az F-súlyú papírhátlapon garantálja a magas eltávolítási sebességet és a hosszú élettartamot. Ez hozzájárul a folyamat megbízhatóságához, valamint a vállalatok számára a folyamat költségeinek csökkentéséhez. Ennek következtében az ezekkel a szalagokkal történő csiszolás rendkívül gazdaságos. A PS 61 F széles szalag minden szabványos széles szalagos csiszológépen használható. A Klingspor munkatársai szívesen segítenek az ügyfeleknek kiválasztani az adott csiszolási alkalmazásukhoz legjobban illeszkedő szemcséket. Ha az ügyfélnek egyedi méretekre van szüksége, a Klingspor ezeket a termékeket megrendelésre gyártott tételekként tudja szállítani.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.