PS 61 F CEVOLUTION Papír csiszolószalagok a Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta kerámia korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Nemesacél
Acél
Fa
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

PS 61 F csiszolószalag - acél és rozsdamentes acél durva, valamint közép- és finis csiszolásához

A Klingspor PS 61 F csiszolószalagja magas teljesítményével és kivételesen hosszú élettartamával tűnik ki a többi közül. Tökéletes megoldásnak bizonyul acél és nemesacél** megmunkálásához. Rövid szalagként, hosszú szalagként és széles szalagként, valamint szegmentált változatban is kapható, a termék a durvától a finomig számos szemcsenagysággal rendelkezik. Kiváló tulajdonságai miatt ez a csiszolószalag alkalmas a legkülönbözőbb területeken, mint például

  • készüléképítés,
  • burkolatépítés,
  • menzakonyhák gyártása és
  • nemesacél szervizközpontokban való felhasználás.

A termékhez rendelkezésre álló szemcseméretek széles választékának köszönhetően a PS 61 F csiszolószalag kiváló választás fémek durva, valamint közbenső és végső csiszolásához. Különösen hosszú szalaggal és széles gépekkel kombinálva kiválóan használható.

Teljesen műgyantás méretbevonattal

A PS 61 F csiszolószalag hátlapja szakadásálló papírból készült, amelyet a Klingspor A-tól G-ig terjedő súlycsoportokba sorol. Az ehhez a termékhez használt nehéz papír az F kategóriába tartozik, így könnyen ellenáll az acél és nemesacél** csiszolásával járó nagyobb kihívást jelentő követelményeknek. A csiszolószemcséket teljesen szintetikus gyantával kötik össze, amely a ragasztóval vagy természetes kötőanyagokkal szemben nagyobb szilárdsággal és tapadóerővel rendelkezik. Ez az erős kötés felelős a jelentősen javuló szemcsekapadásért, ami kritikus tényező a csiszolószalag kiváló csiszolási eredményei és élettartama szempontjából.

Kemény, szívós és önéleződő kerámia korundból készült csiszolószemcsékkel

A PS 61 F csiszolószalag vöröses barna kerámiája a szinte a teljes felületet borító zárt bevonatának köszönhetően garantáltan tökéletesen csiszolt felületeket eredményez. Ez a bevonat biztosítja, hogy az alkalmazott erő nagyszámú szemcsés ponton oszlik el, így a felhasználó kivételesen egyenletes csiszolati képet hozhat létre. A vöröses barna kerámia** rendkívül szívósnak bizonyul. Szintén önéleződő, ez az éles szélű és hegyes csiszolószemcse biztosan növeli a csiszolószalag élettartamát. A Klingspor által használt összes többi csiszolószemcséhez hasonlóan ez a szemcse is szintetikus gyártási eljárás eredménye. Ez a szintetikus gyártási eljárás lehetővé teszi, hogy a termék hosszú ideig megőrizze kivételes csiszolási tulajdonságait.

Szemcsetartomány:
16 24 30 36 40 50 60 80 100 120 150 180 220 240 280 320 360 400 500 600 800 1000 1200 1500 2000 2500 3000
Igény szerint szállítható
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.