PS 38 G ACT Széles papír csiszolószalagok a Fa munkadarab, Fa, kompozit anyagok, Ásványanyagok

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Hordozóanyag G-papír
Anyagok
Fa munkadarab
Fa
kompozit anyagok
Ásványanyagok
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar

PS 38 G ACT széles szalagok papír hátlappal faalapú anyagokhoz

A PS 38 G ACT széles szalag egy olyan csiszolóanyag, amelyet úgy terveztek, hogy kivételes rugalmasságot biztosítson. Szilíciumkarbid szemcsékkel és kifejezetten a Klingspor számára kifejlesztett ACT-receptúrával rendelkezik. Ez a kombináció kiemelkedő szemcsekapaszkodást biztosít. A hátlap egy rendkívül stabil és szakadásálló G-súlyú papírból áll. Ennek a kombinációnak az előnyei a következők:

  • finom felületkezelés,
  • minimális eltömődés és
  • magas leválasztási arány.

A PS 38 G ACT széles szalag rendeltetésszerű alkalmazása

A PS 38 G ACT széles szalagot kifejezetten faanyagok, forgácslapok és kompozit farostlemezek felületének végső csiszolására fejlesztették ki. A PS 38 G ACT csiszolószalag antisztatikus tulajdonságai megakadályozzák, hogy a szalag idő előtt eltömődjön a törmelékektől. Ezek a tulajdonságok teszik a PS 38 G ACT széles csiszolószalagot ideálissá a nagy csiszolási teljesítményt igénylő alkalmazásokhoz.

A szilícium-karbid szemcsék

A szintetikusan előállított szilícium-karbid szemcsék garantáltan egyenletesen magas csiszolási minőséget biztosítanak. Különösen jó választás a rendkívül kemény anyagokhoz. A szilícium-karbid kristályos szerkezettel rendelkezik. Mikroszkóp alatt vizsgálva a szilícium-karbid szemcsék éles szélűnek, törékenynek és törésre érzékenynek bizonyulnak, ami úgynevezett mikrokopáshoz vezet. Mivel a csiszolás során a szemcsék nem csiszolódnak le, a csiszolási folyamat során a kristályos szerkezet egyes részei kitörnek, új és éles éleket hagyva maguk után. A csiszolási teljesítmény ebből eredő megőrzését önéleződő hatásnak nevezik.

A PS 38 G ACT csiszolószalag felhasználási területei

A PS 38 G ACT szalagot műhelyekben és ipari felhasználásra egyaránt tervezték. A csiszolószalag a durvától a közepesen durva szemcseméretig terjedő szemcseméretekkel kapható. A terméket elsősorban faanyagok nagy leválasztási sebességű csiszolásához használják. A termék gyártása és szállítása - előzetes egyeztetést követően - általában egyedi méretekkel is lehetséges.

Szemcsetartomány:
16 24 30 36 40 50 60 80 100 120 150 180 220 240 280 320 360 400 500 600 800 1000 1200 1500 2000 2500 3000
Igény szerint szállítható
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.