PS 29 F ACT Széles papír csiszolószalagok a Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód nyílt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Fa
Felhasználási területek
Ablak- és ajtógyártás
Bútoripar
Fafeldolgozó ipar
Szakipari vállalkozások

PS 29 F ACT széles szalagok papírhordozóval fa megmunkálásához

A PS 29 F ACT széles szalagot kalibrációs csiszoláshoz és finom csiszoláshoz használják nyomógerendák segítségével - az ilyen típusú munkákhoz finomabb szemcseméretre van szükség. Ez az antisztatikus csiszolópapír nyílt szórási móddal készült. Ezek a tulajdonságok a Klingspor ACT receptúrájából összeállított kötőanyaggal kombinálva kiváló anyageltávolítást, hosszú élettartamot biztosítanak és az antisztatikus tulajdonságnak köszönhetően minimális eltömődést eredményeznek. A termék fő alkalmazási területei:

  • puha fa csiszolása
  • műanyag megmunkálása
  • töltőanyagok eltávolítása a felületekről

PS 29 F ACT általában F1-es típusú szalagvégtelenítéssel készül. Ez azt jelenti, hogy a szalagvégeket ferdén vágják és átfedéssel illesztik össze. Ez a gyártási eljárás biztosítja a szalag zökkenőmentes futását, a szalag illesztésénél is.

Homogén csiszolati kép hosszú időn keresztül

A Klingspor PS 29 F ACT széles szalag homogén csiszolati képet eredményez puhafából készült felületek megmunkálása során. A nyílt szórási mód tiszta anyageltávolítást biztosít idő előtti eltömődés nélkül, míg az F-súlyú papíron az ACT-kötés biztosítja a szükséges stabilitást. Ez azt jelenti, hogy a PS 29 F ACT széles szalag hosszabb ideig használható teljesítményveszteség nélkül még erős igénybevétel mellett is.

Kézi - és állványos gépek

A PS 29 F ACT széles szalag műhelyekben, építkezéseken, valamint barkácsolás során is kitűnő választás. A csiszolási munkákat általában szélesszalagos gépeken végzik, de más méretekben a szalagot állványos csiszológépeken is lehet használni. A PS 29 F ACT többféle kivitelben kapható. Itt a szabványos ipari méretek közül választhat, mind szélességben, mind hosszban. A rendelkezésre álló szemcseméretek a nagyon durvától a közepesen át, a finomig terjednek.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.