PS 29 F ACT Papír csiszolószalagok a Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód nyílt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Fa
Felhasználási területek
Ablak- és ajtógyártás
Bútoripar
Fafeldolgozó ipar
Szakipari vállalkozások

PS 29 F ACT csiszolószalag - a legmegfelelőbb csiszolóanyag a puhafa durva, közbenső és végső csiszolásához

A Klingspor PS 29 F ACT csiszolószalagja garantáltan tökéletes csiszolási eredményt biztosít minden fafajtán, különösen a lágyfán**. A többféle szemcseméretben kapható csiszolóanyag ideális a fa felületek durva, közbenső és végső csiszolásához. Ez a prémium csiszolószalag tökéletes például

  • parkettagyártóknál,
  • ragasztott és tömör fa megmunkálása során,
  • és bútorgyártóknál.

A felületcsiszoláshoz hosszú szalag- és széles szalagcsiszológépeken, valamint élcsiszológépeken kiváló választás. Ennek a csiszolószalagnak a kisebb változatai excenter csiszológépekre és más kézi gépekre is felszerelhetők. A Klingspor a terméket tekercseken, valamint széles, rövid és keskeny szalagként is kínálja.

Minden Klingspor termék antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik

A PS 29 F ACT csiszolószalag stabil F-súlyú papírból készült alátéttel van ellátva. A papírt különböző súlykategóriákba sorolják. A kategóriák a könnyű A-súlyú alátéttől a nehéz G-súlyú papírig terjednek. A PS 29 F ACT csiszolószalag antisztatikus bevonattal van ellátva - akárcsak a többi, faipari megmunkáláshoz tervezett Klingspor csiszolószalag. Ez a kivitel biztosítja, hogy a nem vezető anyagok, például fa vagy műanyag csiszolása során elkerülhetetlenül keletkező elektromos töltések a csiszolóanyagon és a gépen keresztül elvezetődnek. A felületkezelés megakadályozza, hogy az elektromosan feltöltött csiszolópor a csiszolószalagra, a gépre vagy a munkadarabra tapadjon.

Minimális eltömődés a nyílt bevonatnak és a fejlett bevonat-technológiának köszönhetően

A Klingspor a PS 29 F ACT csiszolószalagot szabálytalan, kristályos szerkezettel rendelkező korund szemcsékkel kínálja. Ez a szemcsetípus egyszerre bizonyul keménynek és szívósnak. Az korund nyílt bevonattal kerül felhordásra, így a csiszolószemcsék között számtalan tér keletkezik. Ezek a terek lehetővé teszik a csiszolóanyagot eltömítő forgács, szálak és csiszolópor gyors eltávolítását. A Klingspor ennek a csiszolószalagnak a gyártásához fejlett bevonatolási technológiát (ACT) alkalmaz. Ez a technológia jobb forgácseltávolítást biztosít, különösen a gyantában gazdag lágyfa és más, az élettartamot csökkenteni hajlamos anyagok esetében. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a PS 29 F ACT csiszolószalag minimális eltömődés mellett magas leválasztási sebességet és hosszú élettartamot biztosítson. Ezek a tulajdonságok ezt a prémium csiszolószalagot olyan eszközzé teszik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy végső gyorsasággal és hatékonysággal dolgozzon.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.