PS 28 F Papír csiszolószalagok a Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód nyílt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Fa
Felhasználási területek
Ablak- és ajtógyártás
Bútoripar
Fafeldolgozó ipar
Szakipari vállalkozások

PS 28 F csiszolószalag - általános fafeldogozáshoz

A PS 28 F papír hátlappal ellátott csiszolószalagot általános fafeldogozáshoztervezték, különösen puha fához. Ennek a Klingspor által kifejlesztett prémium terméknek számos előnye van:

  • kiváló ár-érték arány,
  • antisztatikus felület és
  • hatékony csiszolási teljesítmény.

Gépi csiszoláshoz ajánlott.

PS 28 F csiszolószalag - megfizethető árú csiszolószalag általános használatra

A Klingspor PS 28 F csiszolószalagja F-papír hátlappal készül, amely rendkívül tartós és stabil. A termékhez használt csiszolószemcse a korund, amelyet nyílt szórásmóddal visznek fel, és műgyantával kötnek a hordozóhoz. A korund egy kemény és szívós anyag. A nyílt szórásmód csökkenti az eltömődést, mivel a forgácsot és csiszolati port könnyebb elvezetni. Ezért olyan hosszú forgácsolású anyagokhoz is használható, mint a fa**. Ez az antisztatikus bevonat jelentősen csökkenti a használat során a szalagra tapadó csiszolópor mennyiségét.

PS 28 F csiszolószalag - hatékony eszköz általános fafeldogozáshoz

A PS 28 F csiszolószalag egy univerzális termék a fa megmunkáláshoz. Használható felületek kalibrálásához és finomcsiszoláshoz, és alkalmas - hosszúszalagos csiszológépekhez, - széles szalagos csiszológépekhez és - élcsiszológépekhez is.

A felhasználók a faiparban, például az asztalos- és ácsműhelyekben, valamint a fafeldolgozó iparban, többek között a bútoriparban, az ablakgyártásban, a ragasztott fatáblák gyártásában és a parkettagyártásban élvezhetik ennek a kiváló minőségű terméknek az előnyeit.

PS 28 F csiszolószalag - tökéletes csiszolóanyag a faipari alkalmazásokhoz

A Klingspor PS 28 F csiszolószalagja egy univerzális termék, amely különböző fafajták megmunkálásához is használható. A famegmunkálás minden területén használható, különösen jó választás a puha faanyagok felületi csiszolásához. Ideális továbbá tömörfa, valamint a fa alapú táblák megmunkálásához, beleértve a farostlemezt, furnér lapokat, rétegelt lemezeket is. Az antisztatikus felületkezelés első osztályú felületi minőséget biztosít sima, egyenletes csiszolási mintázattal.

Szemcsetartomány:
16 24 30 36 40 50 60 80 100 120 150 180 220 240 280 320 360 400 500 600 800 1000 1200 1500 2000 2500 3000
Igény szerint szállítható

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.