PS 27 DW Széles papír csiszolószalagok a Szín, Lakk, kitt, Alumínium

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód nyílt
Hordozóanyag D-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Alumínium
Műanyag
Felhasználási területek
Festőműhelyek

PS 27 DW csiszolószalagok papír hátlappal festékhez, lakkhoz, UV-lakkhoz, kitthez és alumíniumhoz

A lakk csiszolása és különösen az úgynevezett köztes lakkcsiszolás mindig jelentősen eltérő feltételeket jelent, különösen, ha a munkát UV-lakkokon végzik. Kezdjük azzal, hogy a lakk rendkívül kemény, ugyanakkor nagyon vékony is. Mivel a köztes lakkcsiszolás egy általában a festéksorba integrált folyamat, a munkadarab hőmérséklete még mindig elérheti a 80⁰ Celsius-fokot, ami a folyamat egy korábbi lépésének eredménye. A PS 27 DW széles szalag nyílt sztearát bevonatának köszönhetően tökéletesen megfelel ezeknek a szélsőséges körülményeknek. A következő tulajdonságok teszik a PS 27 DW-t jól kiválasztott eszközzé ezekhez az alkalmazásokhoz:

  • Éles, nagy teljesítményű szilíciumkarbid csiszolóanyag
  • Teljesen szintetikus gyantával a hátlaphoz kötve
  • Hő- és szakadásálló D-súlyú papír hátlap
  • Mivel antisztatikus, a csiszolószalag védett az eltömődés ellen
  • A nyílt bevonat támogatja a hűtést és megakadályozza az idő előtti eltömődést
  • A PS 27 DW széles szalagra alkalmazott extra sztearát bevonat ab vtovábbi eltömődést akadályozza meg A PS 27 DW széles szalag egy speciális termék, amelyet kifejezetten a kiváló minőségű festett felületek, UV lakk, festék, lakk és kitt, valamint az alumínium megmunkálásához terveztek. A sztearát hatóanyagú bevonat az alumíniumfelületeken is megakadályozza az eltömődést és a kenődést.

A PS 27 DW széles szalag alkalmazási területei

A PS 27 DW széles szalagot álló gépekhez tervezték. A kötés teljesen szintetikus gyantából, a szemcsék pedig szilíciumkarbidból készülnek. A szemcseméret a közepesen durva és a finom között választható. A szakadásálló papírból készült alátét súlya kb. 130 gramm négyzetméterenként - a szemcséket és a műgyanta kötést nem számítva. Ennek a csiszolószalagnak a szilárd szerkezete hosszú élettartamot garantál, meghosszabbítva a szükséges szerszámcserék közötti időt.

A széles szalagok kötéstípusai

A Klingspor PS 27 DW széles szalagja a következő kötési formákban kapható: F1 (meghatározott szögben vágva és átfedéssel összekötve), F2 (ugyanaz, mint az F1, de az illesztésnél lecsiszolt szemcsékkel), F3 G (szöveterősítésű fólia mint alátámasztás, cikkcakkos mintával vágott szalag) és F4 G (meghatározott szögben vágva, a csiszolószalagot alulról ragasztott szöveterősítésű fóliával alátámasztva). A teljesen ütésmentes munkavégzéshez ajánlott forma az F3 G, míg az F4 G forma akkor működik a legjobban, ha laza szalagcsiszoláshoz használják.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.