PS 27 DW Papír csiszolószalagok a Szín, Lakk, kitt, Alumínium

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód nyílt
Hordozóanyag D-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Alumínium
Műanyag
Felhasználási területek
Festőműhelyek

PS 27 DW papír csiszolószalag - a festett felületek rendkívül finom csiszolásához

A Klingspor a PS 27 DW csiszolószalagot kifejezetten a rendkívül magas minőségű festett felületek megmunkálásához tervezte. A leghatékonyabban az UV-lakkokon végzett csiszolási alkalmazások során teljesít. antisztatikus, és jelentősen csökkentett eltömődés jellemzi. Ez a csiszolószalag különböző szemcseméretek széles választékában kapható

  • rövid szalag,
  • hosszú szalag és
  • széles szalag

változatban. A lakkfeldolgozó iparban működő számos vállalat nagyra értékelte teljesítményét a hosszú és széles szalagos gépeken. Ez a minőségi Klingspor termék lenyűgözően finom csiszolati képet eredményez.

Az alkalmazott csiszolószemcsék szilícium-karbid - D-súlyú papírra nyílt bevonattal

A PS 27 DW csiszolószalag papírhátlappal van ellátva, amelyet a Klingspor általában betűvel jelöl. A kivételesen könnyű papírfajtákat például A betűvel, míg a nehéz papírfajtákat G-vel jelölik. Ennek a csiszolópapírnak a hátlapja D kategóriájú papír. Közepes súlyú, és a Klingspor által használt többi papírtípushoz hasonlóan különösen robusztus és szakadásálló. Erre a hordozóra szilíciumkarbid csiszolószemcséket alkalmaznak, amelyek kemény, éles peremű szerkezettel rendelkeznek. A PS 27 DW csiszolószalagot nyílt bevonattal és egy további adalékanyaggal látják el. Ez számtalan kis helyet hoz létre, amelyek lehetővé teszik a csiszolópor gyors eltávolítását, és így megakadályozzák az eltömődést. Antisztatikus tulajdonságai megakadályozzák a feltöltött csiszolópor képződését, amely lerakódhat a lakkra vagy a gépre, és nehezen eltávolítható elszívórendszerrel.

A felső rétegek extra hatóanyag bevonatot kapnak, valamint a teljesen szintetikus gyantából készült kötést

Ez garantálja a hosszú élettartamot és jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket. A kötés teljesen szintetikus gyantából készül, amelyet a Klingspor minden csiszolószalagjához használ. Ezt a teljesen szintetikus gyantát nagy szilárdság és erős tapadóerő jellemzi. Egyedülálló tulajdonságai kiváló szemcsemegtapadást biztosítanak, ami kulcsfontosságú tényező, amely meghatározza az élettartamot és a csiszolási eredményt, amelyet a termék képes nyújtani. A Klingspor PS 27 DW csiszolószalag ideális eszköz a festett felületek és kittok, valamint az alumíniumból készült munkadarabok megmunkálásához.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.