PS 24 F ACT Széles papír csiszolószalagok a Nemesacél, Szín, Lakk, kitt, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Nemesacél
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Fa
Felhasználási területek
Bútoripar
Fafeldolgozó ipar
Műanyag-feldolgozó ipar
Nemesacél szervizközpont
Nemesacél-feldolgozóipar

A tökéletes felületért - a Klingspor PS 24 F ACT széles szalagjával

A PS 24 F ACT csiszolószalagot kifejezetten a kemény és szívós felületek megmunkálásához fejlesztették ki. Különlegessége a minimális eltömődés, és kivételesen alkalmas - nemesacél, - festék, - lakk, - kitt - és műanyag csiszolásánál is.

A nemesacél csiszolásához használva ez a széles szalag képes finom fényes csillogású, ragyogó felületet előállítani. A PS 24 F ACT szalagot széles körben használják a fa- és bútoriparban is. Ezek az iparágak nagyra értékelik kivételes teljesítményét, amikor festett felületek csiszolásához használják. Ezekben az iparágakban szükséges eredmények elérése érdekében a csiszolószalag ultrafinom szemcsékkel is kapható.

Kemény és éles szélű: a csiszolószemcsék szilícium-karbidból készültek

A Klingspor a PS 24 F ACT széles szalaghoz szilícium-karbidból készült csiszolószemcséket használ. Rendkívül kemény és éles szélű, kristályos szerkezetű. A szilíciumkarbid csiszolószemcsék zárt bevonatúak, így nagy anyagleválasztási sebességet biztosítanak. A zárt bevonat felelős a csiszolóanyag élettartamának meghosszabbításáért is. A PS 24 F ACT hosszú élettartama miatt különösen alkalmas a festett felületek hosszabb ideig tartó csiszolására. A csiszolóanyag továbbá antisztatikus bevonattal van ellátva. Antisztatikus tulajdonságai megakadályozzák, hogy a csiszolás során keletkező súrlódás következtében elkerülhetetlenül keletkező, elektromos töltésű por túlzott mennyiségben megtapadjon a munkadarabon, a gépen vagy a csiszolóanyagon. Ehelyett az elektromos töltés a csiszolószalagon és a gép földelésén keresztül távozik.

Ugyanolyan kiváló minőséget kínál: hátlap és kötés

A PS 24 F ACT csiszolószalag hátlapja viszonylag nehéz F-súlyú papírból készül. Rendkívül robusztus, így nagyobb terhelésnek is ellenáll. Az alkalmazott fedőréteg szintetikus gyanta. Ez biztosítja az erős kötést a hátlap és a csiszolószemcsék között. Bár egy természetes kötőanyag ugyanúgy alkalmas lenne erre a célra, a műgyanta nagyobb tapadási szilárdságot biztosít. Ezek a kiváló tulajdonságok vezettek oda, hogy a Klingspor szintetikusan előállított gyantát választott valamennyi csiszolóanyagának felső bevonatához.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.