PS 24 F ACT Papír csiszolószalagok a Szín, Lakk, kitt, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Fa
Felhasználási területek
Bútoripar
Fafeldolgozó ipar
Műanyag-feldolgozó ipar
Nemesacél szervizközpont
Nemesacél-feldolgozóipar

Klingspor PS 24 F ACT csiszolószalag éles szilícium-karbid szemcsékkel kemény anyagokhoz

A Klingspor PS 24 F ACT csiszolószalag papír hátlappal egy olyan termék, amelyet kemény és extra kemény anyagok közbenső és végső csiszolásához terveztek. Ez a csiszolópapír agresszív csiszolási teljesítményét egy éles szilíciumkarbidból álló bevonatnak köszönheti. A csiszolószemcsék zárt bevonatának és a teljesen műgyantás kötésének kombinációja teszi ezt a csiszolópapírt ideálissá a

  • fa kompozit lapok,
  • műanyag,
  • kompozit anyagok és rozsdamentes acél megmunkálásához.

A PS 24 F ACT csiszolószalaggal egyszerű feladat a festék lakk** és a kittmaradványok eltávolítása. Ez az erőteljes teljesítmény lehetővé teszi, hogy fényes csiszolati képet biztosítson a faiparban és a bútoriparban, valamint a szervizekben.

Csökkentett eltömődés a fejlett bevonatolási technológiának köszönhetően

A PS 24 F ACT egyedülálló előnyei a konyhai és fürdőszobai bútorok készítésénél, valamint a parketták kezelésénél is előtérbe kerülnek. A termék legszembetűnőbb jellemzője a fejlett bevonatolási technológia. Ez a technológia egy speciális és rendkívül fejlett bevonási módszert jelent, amely garantáltan csökkenti az eltömődést a lakkok, a kittok és a faanyagok megmunkálása során. Ennek a Klingspor csiszolószalagnak az extra antisztatikus tulajdonságai minimális eltömődést biztosítanak, mivel maximális hatékonysággal tartják távol a finom port.

Stabil papírhordozó teljesen műgyanta kötéssel

A Klingspor a PS 24 F ACT csiszolószalag szilícium-karbid szemcséinek hordozójaként egy stabil F-súlyú papírhordozót használ. A szilícium-karbid zártan bevonva van, így a felhasználó különösen fényes csiszolati képet érhet el - különösen rozsdamentes acéllemezeken vagy tekercseken, ha a terméket széles szalagcsiszológépekre szerelik. Még a kemény és nagyon kemény munkadarabfelületek is nagyon tisztán csiszolhatók. A Klingspor ezt a csiszolópapírt hasonló alkalmazásokhoz hosszú, rövid és széles szalagos változatban is elérhetővé teszi. Hasonlóképpen a PS 24 F ACT csiszolópapír is a szemcseméretek széles skálájával kapható.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.