PS 22 F ACT Széles papír csiszolószalagok a Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Fa
Általános fém
Színesfémek
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Szakipari vállalkozások

A tökéletes felületkezelésért keményfán - a Klingspor PS 22 F ACT széles szalag

A Klingspor PS 22 F ACT csiszolószalagja keményfa minden csiszolásához használható. Ez a többféle szemcsemérettel készült csiszolószalag egyaránt alkalmas:

  • kalibrációs csiszoláshoz
  • közbenső csiszoláshoz
  • finiscsiszoláshoz

Ez a széles szalag kitűnik minimális eltömődésével, amit ACT bevonatának köszönhet. Egyedülálló tulajdonságai lehetővé teszik, hogy ez a termék még a nagy mennyiségeket is kiemelkedő könnyedséggel és hatékonysággal dolgozza fel.

A PS 22 F ACT - stabil F-papír hátlapra felvitt korund

A PS 22 F ACT széles szalag stabil és viszonylag nehéz F-papírból készült hátlappal rendelkezik. A Klingspor ehhez a termékhez korund csiszolószemcsét használ. Ez az egyenletes kopási szerkezetű blokkszemcse kemény és szívós, amely keményfa csiszolásánál kiváló eredményt biztosít. Mivel az korund zárt bevonattal került felhordásra, a csiszolószemcsék közötti hézagok minimálisak. A Klingspor márkanév alatt forgalmazott összes többi csiszolóanyaghoz hasonlóan a felső fedő ragasztóréteg szintetikusan előállított gyantából áll. Rendkívül erős tapadóerő és extra szilárdság jellemzi. A szintetikus gyanta tökéletesen a helyén tartja a csiszolószemcséket a kötésen belül.

Minimális eltömődés az ACT bevonatnak köszönhetően

A szalag biztonságos kötését az F1 kötéssel való szabványos átfedés biztosítja. Az elektromos töltésű por hatásának csökkentése érdekében, amely a csiszolási folyamat során automatikusan keletkezik, megtapad a munkadarabon, a széles szalagon vagy a csiszológépen, a PS 22 F ACT antisztatikus bevonattal van ellátva. Ez a bevonat úgy jön létre, hogy a csiszolóanyaghoz elektromosan vezető összetevőket adnak, amelyek lehetővé teszik az elektromos töltés elvezetését a gép földelésén keresztül. Az ACT-bevonat megkönnyíti a keményfa és más nem vezető anyagok megmunkálását, ugyanakkor meghosszabbítja a csiszolóanyag élettartamát - köszönhetően annak, hogy csökkenti a csiszolóanyagra tapadó por és szennyeződések mennyiségét.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.