PS 22 F ACT Papír csiszolószalagok a Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Fa
Általános fém
Színesfémek
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Szakipari vállalkozások

PS 22 F ACT csiszolószalag - ideális megoldás keményfa felületének csiszolásához

A Klingspor PS 22 F ACT csiszolószalagja kiválóan teljesít keményfa** csiszolásához. Ez a csiszolószalag kiváló választás fém, acél, színesfém és műanyag megmunkálásához is. A termék a durva csiszoláshoz a végső csiszolásig számos szemcseméretben kapható, és - tekercsek, - széles szalagok, - rövid és hosszú szalagok, - korongok és - szalagok formájában kapható.

Ezek a csiszolószalagok széles szalagú, hosszú szalagú és élcsiszoló gépekre, valamint parkettacsiszoló gépekre szerelhetők. A PS 22 F ACT csiszolószalagot elsősorban a fafeldolgozó iparban, a kézműiparban és a parkettázásra szakosodott vállalatoknál használják. A Klingspor mindig lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a csiszolószalagok saját felhasználási területéhez legjobban illeszkedő típusokat válasszanak.

zártan bevont korund stabil papírhordozón - az egyenletes karcolásmintázatért

Az első osztályú csiszolási eredményt a kemény, mégis szívós korund garantálja. Ez a korund zárt bevonattal van felhordva, és kivételes megmunkálási teljesítményt mutat, valamint különösen keményfán történő felületi csiszoláskor egyenletes csiszolati képet hoz létre. a korund szemcsék egy tartós F-súlyú papírhordozóra vannak rögzítve, teljesen műgyanta kötéssel. A Klingspor minden papírhátlapot súlykategóriákba sorol A-tól a könnyű papírtól a kivételesen nehéz papírokig (G).

Minimális eltömődés az innovatív gyártási eljárásnak és az antisztatikus felületkezelésnek köszönhetően

A PS 22 F ACT csiszolószalag egyik kiemelkedő jellemzője - a kiemelkedő leválasztási teljesítmény mellett - a minimális eltömődésre való hajlam. A Klingspor a gyártás során fejlett bevonatolási technológiát alkalmaz, amely lehetővé teszi a csiszolópor és a szálak gyors eltávolítását. Az ACT (Advanced Coating Technology) emellett meghosszabbítja az élettartamot, és jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket. További előnyként a PS 22 F ACT csiszolószalag antisztatikus tulajdonságokkal is fel van szerelve. Ez a bevonat megakadályozza, hogy az elektromosan töltött por a munkadarabhoz, a csiszolószalaghoz és a gép egészéhez tapadjon. Az elektromosan töltött por még a leghatékonyabb porelszívó rendszer számára is óriási kihívást jelent. A legtöbb esetben a port nagyon nehéznek bizonyul elszívni, és megnehezíti a felhasználó számára a munkavégzést. A PS 22 F ACT csiszolószalag** elhárítja ezeket az akadályokat.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.