PS 21 F Széles papír csiszolószalagok a Nemesacél, Általános fém, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta zirkonkorund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Nemesacél
Általános fém
Acél
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Nemesacél szervizközpont
Nemesacél-feldolgozóipar

PS 21 F széles szalagok papír hátlappal nemesacélhoz, fémhez és acélhoz

A PS 21 F széles szalag egy speciális csiszolóanyag, amelyet kifejezetten nagyon kemény anyagokhoz terveztek. Papír alapú hordozóanyagból áll, amelyre zirkonkorund szemcséket vittek fel zárt szórásmóddal, műgyantával. A stabil hátlap és az önéleződődő szemcsék kombinációjának köszönhetően a PS 21 F csiszolószalag hosszú élettartamú. Elsősorban a következő anyagok csiszolásához használják:

  • acél és
  • nemesacél

A zikronkorund csiszolószemcse hatása

A zirkonkorund egy speciális csiszolóanyag. Csiszolószemcséi kemények és különösen szívósak, ék alakúak és kristályos szerkezetűek. Miután a csiszolástól tompává válnak, a szemcséket alkotó éles szélű kristályok egyes részei kitörnek a szerkezetből, új éleket hagyva maguk után. Ezt nevezzük önéleződődő hatásnak. Ennek köszönhetően a csiszolóanyag szinte teljes élettartama alatt megőrzi csiszolási teljesítményét.

A PS 21 F széles szalag alkalmazási területei

A PS 21 F széles szalagot olyan alkalmazásokhoz tervezték, amelyek során a munkadarabokat lekerekítik. Az extra durvától a finomig számos szemcseméretben kapható.

A szalagvégtelenítési formák

A PS 21 F széles szalag egy végtelenített szalag. Az illesztés többféleképpen ragasztható össze. A különböző kötéseket kifejezetten az egyes alkalmazási célokra tervezték.

    1. forma: A ferdén vágott csiszolószalagot átfedéssel ragasztják össze.
    1. forma: Az 1. formához hasonlóan a csiszolószalagot ferdén vágják el és átfedéssel van összeillesztve. A szemcsehatárokat az ütközésnél lecsiszolják. Ez biztosítja a szalag simább futását.
    1. forma: Itt a szalagot cikkcakkos élűre vágják és egy alulra ragasztott szöveterősítésű fóliával támasztják alá. Ez a forma teljesen ütésmentes munkát eredményez, így nagyon törékeny munkadaraboknál - mint például az üveg - ajánlott.
    1. G forma: Ferdén vágott átfedés nélküli végtelenítés, amely alulra ragasztott, szövetszállal megerősített fóliával van alátámasztva.
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.