PS 21 F Papír csiszolószalagok a Nemesacél, Általános fém, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta zirkonkorund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Nemesacél
Általános fém
Acél
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Nemesacél szervizközpont
Nemesacél-feldolgozóipar

PS 21 F csiszolószalag - általános fém és nemesacél csiszolásához

A PS 21 F csiszolószalag önéleződődő zirkonkorund szemcsével ellátott csiszolószalag papír hátlappal, amely fémek agresszív csiszolásához ideális választás. Ez a kiváló minőségű csiszolószalag alkalmas - acél**, - nemesacél és - fém megmunkálásához.

A Klingspor a PS 21 F csiszolószalagot rövid -, hosszú - és széles szalagként, valamint szegmentált változatban is megtalálható a Klingspor kínálatában. Széles és hosszú szalagos gépeken acéllemezek és tekercsek finomcsiszolásához használható. A rendelkezésre álló szemcseméretek széles választéka biztosítja, hogy az ügyfelek megtalálják a megfelelő csiszolószalagot az acél, fém és nemesacél megmunkálásához. A zárt szórásmóddal felvitt zirkonkorund szemcséknek köszönhető a nagy leválasztási teljesítmény és a hosszú élettartam. Az F-súlyú papírhordozó és a szemcsék tartós, műgyantás kötése miatt ez a csiszolóanyag robosztus és rendkívül tartós. Ezt a csiszolóanyagot kifejezetten fém és acél felületkezeléséhez tervezték. Így leginkább acélfeldolgozó iparban a hosszú és széles szalagos gépeken, valamint a nemesacél-feldolgozó szervizközpontokban használják. A készülékgyártás területén, valamint a nagykonyhai és vendéglátóipari berendezések gyártása területén is minden követelménynek megfelelnek. A hosszú élettartamú és tartós papírhordozóra felvitt önéleződődő zirkonkorund szemcsékkel ellátott csiszolószalagok garantáltan hosszú élettartamúak. A PS 21 F csiszolószalag garantáltan hibátlan eredményt nyújt, ha acélból vagy nemesacélból készült felületek és tekercsek, valamint más fémefelületek megmunkálásáról van szó.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.